Julespleis

Spleis ønsker å løfte fram de ekte julenissene i adventstiden og ellers i året. Start en julespleis for noen som fortjener det eller gi til en spleis som pågår.

Hva kan du gjøre på Spleis i jula?

 • Støtt en julespleis

  Det er mange ildsjeler som står på for å gjøre julen til en finere tid for andre. Bli inspirert av hva folk gjør på Spleis eller gi til en julespleis som pågår!

 • Start din egen julespleis

  Har du ingen julegaveønsker i år? Start en julespleis til et fint formål, din hjertesak eller en veldedig organisasjon. Del med venner og familie og få dem til å støtte julespleisen din.

 • Gi en alternativ julegave

  Er du lei av kjøpepress i julen, eller kanskje familien og vennegjengen har alt de trenger? Gå heller sammen og spleis på en alternativ julegave til noen som virkelig trenger det.

Spleis Julekalender 🎁

 • Spleis deler ut 48 000 kroner til juleglede!

  24 adventsgaver skal deles ut i løpet av desember. Hver ukedag til og med 17. desember deler vi ut 2.000 kroner til en eller flere julespleiser vi synes fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Hver fredag til og med 17. desember deler vi ut 2 ekstra adventsgaver. Kanskje er det din spleis som gjemmer seg bak neste luke? 📆

La deg inspirere av disse julespleisene!

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×