Start en konsertspleis

Lag en livekonsert fra stua, øvingslokalet eller studio og nå ut til folk og fans med musikken din. Med belønninger, vipps og kort kan du samle inn penger og få hilsener før, under og etter konserten.

Koble spleisen til en livestream på din favorittkanal

Få en unik lenke til konsertspleisen din og del den sammen med livestreamen din. Dine fans får se alle som har gitt, og hvor mye konserten din har samlet inn. Spleis har også støtte for Streamlabs (Twitch og Youtube) så du kan skape gøye overlays med animerte gifs for hver innbetaling som kommer.

Bruk belønninger til å gi dine fans en high five

Sett opp belønninger som gjør det gøy og lett å støtte konserten din. Går det an å få seg en ønskelåt? Eller en personlig hilsen? Hva med fiktive konsertbilletter? Bare fantasien setter begrensninger. Du kan sette opp de belønningene du ønsker, eller la folk gi fritt. Eller begge deler!

Få hjelp av fans og støttespillere

La spleisen være aktiv så lenge du ønsker. Kanskje legger du ut et opptak av konserten så folk kan se den igjen og igjen? Da kan folk fortsette å gi, og dele spleisen og innholdet med fler som kan ha glede av den.

Dette er Spleis

Spleis gjør det lett å samle inn til gode konserter og fine arrangementer

  • Skap din egen konsertspleis

  • Nå ut til folk med showet ditt

  • Superenkelt å støtte med Vipps og kort i Norge og utlandet

Hvem er det for?

Spleis kan brukes av artister, komikere, musikere av alle slag som vil nå ut til folk med konserter og arrangementer, og samle inn penger til eget arbeid eller til inntekt for andre.

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×