LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.

Logoen til MULTIPPEL SKLEROSE FORBUNDET I NORGE
MULTIPPEL SKLEROSE FORBUNDET I NORGE

MS-forbundet er med og for personer med MS og deres pårørende. Vårt mål er en verden uten MS! På veien mot målet, skal vi sørge for at ingen møter MS alene.

Trå til for en verden uten MS

Illustrasjon for spleisen
Artikkel

Trå til for MS

I Trå til for MS samler vi inn penger til forskning på multippel sklerose – for en verden uten MS. Vil DU være med? Trykk på knappen under for å komme i gang! NB: Alle som oppretter innsamling får tilsendt en fresh t-skjorte.

Illustrasjon for spleisen
0 innsamlinger

Gå 310.000 skritt i oktober

Bli med på utfordringen. Gå 310.000 skritt mellom 1. og 31. oktober! Det er 10.000 skritt hver dag i 31 dager. Fortsett å gå hver dag i oktober for å samle inn livsviktige kroner til støtte for mennesker som lever med MS💙

Gå til kampanjesiden

Om organisasjonen

MS-forbundet bruker penger der det trengs mest. Det kan være å fortsette arbeidet med å skape gode møteplasser, informasjon, støtte forskning på nye behandlinger og medisiner, politisk arbeid og andre tiltak vi mener vil gjøre livet til mennesker med MS bedre.

Pengegaver MS-forbundet går til følgende:

Forskning 

MS-forbundet jobber for «en verden uten MS» ved å finansiere norske forskningsprosjekter på MS. Her er innsamlede midler fra generøse givere og støttespillere svært viktige.

Informasjon

Vi sprer oppdatert kunnskap om MS og gir gode råd til de som rammes av MS, deres pårørende, helsepersonell og resten av befolkningen.

Politisk arbeid

Vi er et talerør for pasienter og pårørende i møte med myndighetene.

Omsorg og støtte

Vi jobber for at ingen skal møte MS alene gjennom å skape møteplasser, likepersonsarbeid, rådgivning og støtteordninger.

Organisasjonsnummer: 959 373 035

Innsamlinger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×