Logoen til SMEDSRUD ALPAKKAGÅRD AS
SMEDSRUD ALPAKKAGÅRD AS

Alpakkagård i Sørum, rett utafor Oslo, hvor vi tilbyr gratisaktiviteter stappfulle av glede, sjelefred og terapi for de som har det tøft ❤️🦙

Om organisasjonen

Vi er en familiedreven alpakkagård hvor vi tilbyr aktiviteter og opplevelser med alpakkaer under navnet Alpakkavandring.

Vårt mål for 2024 er å etablere jevnlige gratisaktiviteter for barnefamilier som sliter.

Fokuset vårt er barn, og deres familie.

Vi ønsker å jevnlig tilby gratisakvitivteter, en slags fridag for familier som ellers sliter med å komme gjennom hverdagen. Vi ønsker å tilby gratisaktiviteter hvor de familiene kan tilbringe en dag på alpakkagården hos oss, der barna får oppleve gårdslivet, hilse på og være med alpakkaene, og få tilbud om mat og drikke. Det er ønskelig å få til gratis transport for disse familiene (vi holder til i Sørum, ca. 30 minutter fra Oslo).

Dette vil gi barna, og deres familie glede, forundring, latter og et sårt trengt pusterom i hverdagen. 

Vår drøm er at vi her på Spleis finner delvis eller helt finansiering for å jevnlie ha slike gratisaktiviteter for nevnte målgruppe.

Målgruppen for gratisaktivitetene er barnefamilier i Oslo og omegn (øst) som sliter økonomisk, og hvor det går utover barnas muligheter for aktiviteter og nye opplevelser.

Alle beløp som samles inn via Spleis går direkte til disse gratisaktivitetene, og ikke til daglig drift (det er allerede ivaretatt av de ordinære betalende besøkende!).

Organisasjonsnummer: 924 570 598

Innsamlinger til SMEDSRUD ALPAKKAGÅRD AS

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×