Øya skoles «Sponsordag 2021» til Håpet senter

Tenk å starte livet med at ingen har troa på deg. Du blir ikke sett på som et fullverdig menneske og dine foreldre forsøker skjule deg ved å lukke deg inne i et mørkt rom eller binde deg fast. Det er ingen som tror at du kan lære noe eller utvikle deg. Når du blir etterlatt til deg selv, hvordan skal du da komme deg opp – mentalt og fysisk? Vi håper ikke du har det sånn, men vi kan fortelle at det er mange barn som opplever dette – hver dag!

Du betyr en forskjell!

Dagsenteret ABBS i Nepal ble startet for 25 år siden og har siden den gang gitt fremtidshåp, verdighet og mestringsfølelse for over 800 barn med funksjonsnedsettelser. Ved «Håpets senter» får barna opplæring og fysisk opptrening, samt rikelig med kjærlighet og omsorg. Barna opplever fortjent verdighet og mestring, og foreldrene får kunnskap om barnas behov og læringsevne.

Til tross for mange «solskinnshistorier» er utfordringene fortsatt mange. Tematikken; funksjonsnedsettelser, er fortsatt skambelagt. Dette gjør at regjeringen ikke støtter denne typen arbeid økonomisk og det er utfordrende å finne ansatte som ønsker seg et yrke som blir sett på som mindreverdig.

Derfor trenger ABBS din støtte!

Onsdag 26. mai 2021 gjennomføres SPONSORDAGEN 2021 - en av Øya-elevenes internasjonale hjelpedager. Alle innsamlede midler går direkte til arbeidet ved Håpets senter. Øya skole, i samarbeid med Normisjon, gir håp, verdighet og fremtid for mange hundre barn.

VI KAN SAMMEN GJØRE EN FORSKJELL!

Mer informasjon om ABBS, «Håpets senter» og «Sponsordagen 2021» finner du her:

Håpets senter

Historien bak Håpets senter

Sponsordagen på Øya 2021

For å støtte prosjektet; klikk på eleven du ønsker å støtte prosjektet gjennom og følg instruksene videre.

Tusen hjertelig takk for ditt bidrag!

«Gir en dag» til Håpet senter

Innsamlinger til Øya skole og Håpet senter

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×