Hjertekompresjonsmaskin til Risør-ambulansen
77 450 kr
170 givere
Avsluttet
77 450 kr119 % av 65 000 kr

Hjertekompresjonsmaskin til Risør-ambulansen

Pengene vi får inn går til hjertekompresjonsmaskin i risørambulansen.

Ambulansen i Risør mangler hjertekompresjonmaskin. Dette ønsker vi i iRisør.no hjelp til å gjøre noe med. Derfor håper vi både bedrifter, foreninger og privatpersoner vil være med å spleise på en slik maskin som koster 135 000 kroner.

Det kan være at noen blir litt forvirret av at summen på innsamlingen via spleis.no blir endret underveis. Dette er for at alle skal se hvor mye som er igjen for at vi er i mål.  Vi har fått inn 75 000 kroner som går rett inn på innsamlingskontoen, og ikke via Spleis. I tillegg går det noen få prosenter til spleis.no i adminstrasjon og for å dekke bankgebyrer hos dem.  

Dermed blir regnstykket slik: 

Totalt mål inkludert kostnader 140 000 

Gaver direkte til innsamlingskonto 2801.11.31869:  75 000 

Derfor er summen vi trengte på spleis.no 65 000 kroner

Lene Jørgensen står som mottaker. Hun jobber ved ambulansen i Risør. Kontonummeret pengene går inn på er til personellkontoen til ambulansen i Risør.


Her er litt fakta om det vi samler inn til:

Hjertekompresjonsmaskiner gir korrekte og effektive kompresjoner ved hjertestans. Dette er av avgjørende betydning for en vellykket gjenopplivning.

Når ambulansen rykker ut på melding om hjertestans finnes det tilfeller der pasienten ikke våkner til på stedet, men likevel kan være mulig å redde ved hjelp av avansert behandling på sykehus. Av hensyn til egensikkerheten til ambulansepersonellet kan ikke hjertekompresjoner gjøres av personellet og den eneste muligheten er å gjøre dette med hjelp av en hjertekompresjonsmaskin.

I et distrikt som Risør og Gjerstad vil også maskinen kunne frigjøre hender ved hjertestans enten det er i en privatbolig, på en arbeidsplass eller ute i skogen for den saks skyld.

Hjertekompresjonsmaskiner i ambulansene vil øke sjansen til å redde flere pasienter!

Opprettet av
VerifisertTore Myrberg
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til
VerifisertLene Jørgensen
Identifisert med BankID
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Tore Myrberg er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×