LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for STØTT UNGE KREFTRAMMEDE! SAMMEN STÅR VI STERKE!

STØTT UNGE KREFTRAMMEDE! SAMMEN STÅR VI STERKE!

Alle pengene går til UNGE KREFTRAMMEDE slik at de ikke blir sittende uten et støtteapparat i denne koronakrisen!

Alle pengene som samles inn gis til UngKreft.

Som ungdom eller ung voksen er du i rask utvikling og skal oppnå mye på kort tid: gå igjennom puberteten og finne din egen identitet, bli ferdig utdannet, få din første jobb, bygge nettverk og kanskje stifte familie. Dette er også den beste tiden for veldig mange. Når du får kreft eller blir pårørende midt i livets mest hektiske fase, kan avstanden til andre på samme alder bli stor. Vennene fortsetter å utvikle seg, mens du selv står på pause. Kanskje føler du deg litt alene.

Jeg har valgt å vise støtte og solidaritet til alle våre kjære unge som er rammet av kreft. Om du er 15 eller 27 år, har du en lang og lys fremtid foran deg med masse muligheter som sykdommen ikke skal hindre deg i å oppnå! Jeg og veldig mange andre står bak ryggen DIN og skal sikre at du får nådd dine mål i livet og får best mulig tilbud og støtte slik at du ikke føler deg alene.

Det er veldig mye som skjer nå til dags rundt disse korona-omstendighetene. Alt man hører om i sosiale medier og nyhetene er noe negativt, og folk sitter hjemme i frykt for at de skal bli smittet. For å lette på denne tanken og heller få frem noe positivt, har jeg valgt å starte denne innsamlingsaksjonen.  Jeg har satt for meg et mål om å samle inn hele 30 000 kr til Ung Kreft, men dette tallet kan enkelt øke avhengig av hvor mange som bidrar og hvor mye tid vi har igjen. Alle pengene vil gå til støtte og tilbud til unge kreftrammede i alderen av 15-35 år. 

UngKreft skaper møteplasser for unge kreftrammede og pårørende, slik at ingen unge møter kreft alene. De har mange tilbud for denne gruppen, som for eksempel sommerleirer, pårørendegrupper, treningstilbud for kreftrammede og podcast. Koronakrisen har gjort at de aller fleste tilbudene med fysisk oppmøte er blitt satt på is, men de skal digitalisere flere av tilbudene sine, slik at unge berørt av kreft ikke blir sittende uten et støtteapparat fremover. 

På forhånd vil jeg si tusen hjertelig takk til DEG som leser dette og bidrar ved å enten donere litt penger, eller sprer budskapet videre. All donasjon hjelper! Ikke bare hjelper du andre mennesker som virkelig trenger det, men du utgjør også en stor forskjell i hverdagen deres.

___________________________________________________________________

På nettsiden til ungkreft kan du få se hva slags type tilbud som blir lagt til rette for unge kreftrammede: https://ungkreft.no/tilbud-og-aktiviteter. 

STØTT UNGE KREFTRAMMEDE! SAMMEN STÅR VI STERKE!

50 125 kroner innsamlet

225 givere
Avsluttet 16.05.2020
100% av 50 000 kr
Yasin Ahsan Ansari sitt profilbilde
Verifisert
Yasin Ahsan Ansari
står bak spleisen
 UNG KREFT sitt profilbilde
UNG KREFT mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Yasin Ahsan Ansari er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×