Hjelp Raufoss Fotball i å holde hjulene i gang i en krevende tid!
80 950 kr
121 givere
22 dager igjen
80 950 kr80 % av 100 000 kr

Hjelp Raufoss Fotball i å holde hjulene i gang i en krevende tid!

Pengene går utelukkende til løpende drift av klubben og klubbens anlegg slik at klubben står best mulig rustet til å ta i mot alle våre 450 jenter og gutter når krisen er over.

I en vanskelig tid for alle, er også Raufoss Fotball sterkt preget av den situasjonen vi nå er oppe i. Inntekter uteblir, eller lar vente på seg. Samtidig har vi mange av våre faste utgifter løpende, spesielt med tanke på drift og vedlikehold av anlegget.

Klubben har permittert 27 ansatte, både i administrasjonen, spillere og trenere.Dette i tett dialog med NFF, NTF, trenerforeningen, NISO og de andre klubbene i toppfotballen. 

Dette er svært krevende for en klubb som Raufoss og vi håper du kan gi et bidrag slik at vi kan komme oss best mulig gjennom denne tiden og ha alle fasiliteter på plass når alt normaliserer seg igjen. Støtten går utelukket til løpende drift av klubb og anlegg slik at alle våre 450 aktive jenter og gutter har en klubb å returnere til etter hvert.

I samme stund håper vi også at alle våre støttespillere også hjelper våre trofaste samarbeidspartnere gjennom denne tiden. Les mer om det ved å trykke på lenken under.

http://www.raufossfotball.no/nyheter/bli-med-a-holde-hjula-i-gang

Spleisens sponsorer
Din bedrift om du gir 5 000 kr eller mer
Opprettet av
VerifisertJørn Ola Formo
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 971 013 109

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Jørn Ola Formo er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×