VÅRLOPPIS på Torshov- AVLYST!
37 000 kr
127 givere
Avsluttet

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

12% av målet oppnådd
37 000 kr12 % av 300 000 kr

VÅRLOPPIS på Torshov- AVLYST!

Alle pengene som samles inn går til å sikre videre drift av korpset.

Nå trenger vi hjelp! Lilleborg skoles musikkorps må avlyse det tradisjonelle vårloppemarkedet. En trist nyhet for korpset og for nabolaget vårt. Det er nemlig slik at til tross for at det er slitsomt å arrangere et loppemarked, så elsker vi tanken på å rigge til fest, god handel, samhold og glede. Det å åpne porten en lørdag formiddag og se "hele" Torshov strømme inn er hjertevarmende og gir en følelse av at dette er vår egen "by-i-byen".

Loppemarkedet på Torshov, er Lilleborg skoles musikkorps- eneste inntektskilde. Det er disse to helgene ila et år, som gjør at vi kan betale for instruktører, uniformer og instrument. Korpset vårt er et lite korps med god rekruttering- men vi klarer ikke holde på musikantene veldig lenge etter at de splittes på ungdomsskolen. Dette er sårbart for økonomien og for videreføring av kompetanse i styret og drift av aktiviteter. Hvert år må nye korpsforeldre i svært raskt tempo sette seg inn i hvordan rigge, drive og lukke en bedrift. Vi satser alt på gode resultat på loppemarkedet og foreldre legger ned ukesvis av arbeid for at korpset skal kunne holde medlemskontingentene nede, slik at alle barn har mulighet til å bli medlem. Koronaviruset så vi selvfølgelig ikke komme!

Nå strekker vi ut en hånd til dere som ville ha kjøpt en "Strøm-Larsen" burger, et sukkerspinn eller satt tennene i en av Sindres sveler. Dere som bare tenkte å rusle rundt å kjenne på samholdet med naboene denne vårhelgen i slutten av april 2020. Eller dere som skulle endt opp med en liten skatt fra bokavdelingen, flyttet fra en gammel Torshov gård, til en annen. Støtt denne digitale dugnaden og del gjerne spleisen videre.

Vi lover at vi skal stå klare med plakater, flyttebiler, containere, forkle, kaker og smil når dette forferdelige viruset er bekjempet og vi igjen kan møtes, klemmes og gledes i hverandres nærvær. Ta vare til vi sees igjen, forhåpentligvis 19. september 2020. Alt godt og tusen takk for bidraget, fra alle barn og voksne i Lilleborg Skoles Musikkorps.
Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 975 606 562

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Stine Indergård er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×