Flerkulturell høstferie for barnefamilier
200 kr
1 giver
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

0% av målet oppnådd
200 kr0 % av 60 000 kr

Flerkulturell høstferie for barnefamilier

Alle pengene går til å gi barnefamilier noen flotte feriedager sammen hvor de får muligheten til å skape gode minner og vennskap på tvers av etnisk, religiøs eller kulturell bakgrunn.

Flerkulturell høstferie for barnefamilier

Høstferie ved sjøen er en flerkulturell leir som gir barnefamilier som ellers ikke ville ha kommet seg på ferie en mulighet til å skape egne unike ferieminner. Målgruppen for leiren er familier/eneforsørgere med dårlig råd. Det være seg asylsøkere, nybosatte, flyktninger eller familier som befinner seg i en vanskelig situasjon (mangler arbeid, sykdom i familien eller annet).

Sårbare familier

Mange av deltakerne våre opplever å føle seg utenfor og ensomme, spesielt i feriene, da de har en ellers krevende hverdag med en økonomi som ikke tillater samme feriemuligheter som andre kanskje har anledning til. Med koronaviruset har denne gruppen blitt spesielt utenfor, da de til vanlig benytter seg av lavterskeltilbud i bydelene som har vært, og fortsatt er, stengt eller redusert.

Vi ønsker å snu dette på leiren gjennom å invitere til aktivitet med innhold av læring og for å tillate deltakerne å skape egne unike ferieminner som de kan være stolt av.

Nå er også situasjonen for noen av disse familiene spesielt sårbar. Familier fra mottakene på Hå og Moi er høyt prioritert til leirene våre, og det er blitt bestemt at mottaket på Moi legges ned i november. Det gjør at familiene der er i en spesielt sårbar situasjon, og ikke vet hva fremtiden bringer. I år synes vi derfor at det er spesielt viktig å kunne gi disse familiene en siste ferieopplevelse, før de muligens blir sendt til en helt ny kommune i Norge.

Bli med å gi...

Bli med å gi barnefamilier noen flotte feriedager sammen hvor de får muligheten til å skape gode minner og vennskap på tvers av etnisk, religiøs eller kulturell bakgrunn. Dette er en helg med mye glede og hygge, og et kjærkomment avbrekk i en ellers krevende hverdag. Tenk over hvor mye du selv og familien din setter pris på ferien, og de gode minnene dere har skapt sammen gjennom ulike ferieaktiviteter. Det er noe som betyr mye for barna, og noe som bedrer samholdet i familien.

For noen av familiene er denne leiren den eneste ferieaktiviteten de har i løpet av året, og noe mange ser frem til. For å få dette til er vi avhengig av deres hjelp! Alle pengene vil gå til å dekke kost og losji for familiene, samt aktiviteter og utflukter under leiren.

Leirstedet

Leiren blir avholdt på Ognatun leirsted. Ognatun er et flott leirsted like ved badestrand og havet. Her får familiene mulighet til å fiske, ro, dra på stranden, hoppe i hoppeslott og nyte late dager med familien en langhelg i oktober. Vi har også hatt fugletitting, orienteringsløp og egenlaget tivoli på stedet. Dette er et tilbud som vi reklamerer lite for, men som alltid er fullbooket i god tid på forhånd. Alle, både deltakere, frivillige og ansatte gleder seg til leiren.

Arrangører:

Sommerleiren arrangeres av KIA, Kristent Interkulturelt Arbeid i samarbeid med IMF, Indremisjonsforbundet i Rogaland. KIA har over 40 års erfaring på innvandrerfeltet. Våre kjerneverdier bygger på integrering, inkludering og relasjonsbygging mellom mennesker med ulik kulturbakgrunn.

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Amanda Sian Tremlett er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×