Støtt Event Medics sitt videre arbeid med profesjonelle førstehjelpstjenester til arrangementer.
1 550 kr
8 givere
11 dager igjen
1 550 kr10 % av 15 000 kr

Støtt Event Medics sitt videre arbeid med profesjonelle førstehjelpstjenester til arrangementer.

Alle pengene som samles inn går til å sikre videre drift og opprettholde et fremtidig tilbud for arrangementer som trenger slik trygghet.

Event Medics er en frivillig organisasjon som leverer profesjonelle førstehjelpstjenester til ulike arrangementer, i hovedsak idrettsarrangementer. I forbindelse med den situasjonen verden står over for merker også Event Medics konsekvensene av koronavirusutbruddet. Alle fremtidige arrangementer og våre oppdrag er avlyst eller utsatt på grunn av forbud mot alle typer idretts- og kulturarrangementer. 

Vi håper at alle støttespillere der ute har mulighet til å støtte opp om denne digitale dugnaden for at Event Medics også etter dette virusutbruddet skal kunne levere profesjonelle førstehjelpstjenester til ulike arrangement. Rask og god førstehjelp er viktig - og erfaring tilsier at risikoen for senskader for barn og unge reduseres kraftig dersom man får den behandlingen man trenger når ulykken skjer. I tillegg er dette en god trygghet for arrangører, foreldre og utøvere som er tilstede ved et arrangement. 

Ditt bidrag vil være med å støtte opp arbeidet med å opprettholde aktivitet, engasjement, fellesskap og en trygghet i lokalmiljøene. 
Opprettet av
VerifisertHåvard Lund
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 917 526 389

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Håvard Lund er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×