Hjelp Søgne FK med å holde hjulene i gang under Korona krisen. Penger går til de som trenger dette.
1 500 kr
6 givere
Avsluttet
En tjeneste fra
1 500 kr1 % av 100 000 kr

Hjelp Søgne FK med å holde hjulene i gang under Korona krisen. Penger går til de som trenger dette.

Til å dekke tap som klubben har grunnet avbrudet vi har fått fra utbrudet av koronaviruset, som da går utover de som kanskje ikke har råd til å spille fotball etter denne vonde perioden for mange. Så dette vil være en direkte støtte til de også

Vi håper alle støttespillere der ute; blodfans, medlemmer, støttemedlemmer, familie og kjente har et hjerte i klubben og kan hjelpe Klubben våres. Vi har plutselig fått helt stopp på penger inn og dermed trenger vi litt ekstra støtte fra de som har mulighet. Penger går til de som trenger dette.

Vi vil være i gang med en gang vi får lov av myndighetene og det er viktig at vi har et bra tilbud til dere alle. Alle ansatte på FFO/akademier og i Drift er permitterte for tiden, Pengene som kommer inn her vil gå til medlemmene våres som trenger ,litt støtte slik at vi også kan sikre at alle har mulighet til å være med å spille fotball for alle i Søgne FK

Ditt bidrag vil være med å støtte arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene samt ikke minst at vi klarer å holde klubben slik vi har hatt den før korona smitten kom.

Opprettet av
VerifisertGunnar Engebu
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 971 335 327

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Gunnar Engebu er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×