Bli med på SPLEIS for å hjelpe Korsvoll skolekorps gjennom Korona!
31 400 kr
67 givere
49 dager igjen
31 400 kr15 % av 200 000 kr

Bli med på SPLEIS for å hjelpe Korsvoll skolekorps gjennom Korona!

Alle innsamlede penger vil gå til å dekke korpset utgifter; betaling av instruktører, vedlikehold av instrumenter og til å gjennomføre aktiviteter som gjør at barna i korpset får et godt musikktilbud.

Vi håper alle gode venner av Korsvoll Skolekorps kan hjelpe oss med å holde korpset i gang gjennom Korona-tiden. Skolekorpset må som alle andre ligge lavt i denne perioden, men musikantene og drillerne gjør likefullt sitt beste for å holde spille- og drillegleden vedlike. Og våre dirigenter og instruktører bidrar med digital læring og kreative undervisningsmetoder.
Vårloppemarkedet vårt må utsettes på ubestemt tid. Loppemarked er hovedinntekten til korpset og er viktig for at vi skal kunne fortsette å holde korpset i drift. Vi trenger derfor din støtte for å gi et godt korpstilbud til på barna Korsvoll og Kringsjå og beholde instruksjon, både gjennom Koronakrisen, og også når hverdagen er her igjen. Det gleder vi oss til!
Vi håper du vil støtte korpset denne våren ved å gi et bidrag til denne digitale dugnaden. Del også gjerne spleisen videre.

Skolekorpset vil være ytterst takknemlig for ditt bidrag.

Opprettet av
VerifisertHåkon Øveland Nyhus
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 990 287 600

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Håkon Øveland Nyhus er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×