Hjelp oss å redde Norsk Kennel Klubb over Korona-krisa
715 500 kr
2 038 givere
Avsluttet
En tjeneste fra
715 500 kr71 % av 1 000 000 kr

Hjelp oss å redde Norsk Kennel Klubb over Korona-krisa

Alle pengene som samles inn skal gå til å hjelpe NKK over kneika.

En aktivitetsbasert frivillig organisasjon uten stor reservekapital

Hovedorganisasjonen Norsk Kennel Klub er avhengige av aktivitetsinntekter fra egne arrangementer og de som medlemsorganisasjonene arrangerer under NKK. De har ikke statsstøtte. 

Norsk Kennel Klub måtte pga alvorlig hundesykdom innstille alle aktiviteter i fjor høst, og reservene de hadde hadde ble i stor grad benyttet da. Så kom Korona krisen før NKK hadde klart å legge opp nye reserver. 

De står nå ovenfor en trussel om konkurs, og de trenger 10 millioner for å komme seg gjennom 2020. Krisepakkene som er foreslått dekker ikke frivillige organisasjoner uten skatteplikt, og NKK faller mellom stolene på det meste. 

Vi har jo et rikt aktivitetsnivå rundt omkring i Norge, med hundeklubber som alle er avhengige av at NKK består for å kunne fortsette med det vi alle setter så stor pris på; lydighet, agility, utstillinger og stevner. I tillegg sikrer vi da medlemskapet i FCI, registrering av hunder og valpekull, helsesjekker og registrering av disse, fortsatt samfunnsdeltagelse i alle hunderelaterte saker, og viktig forskning på helsesaker som BOAS og HD/AD etc. 

Så, vær så snill å hjelpe oss med å sikre at NKK kommer over denne kneika, og at vi har en organisasjon også etter Korona. Vi ønsker jo å registrerere hunder, kull, ha utstillinger etc. Uten NKK stopper jo HundeNorge. 

Opprettet av
VerifisertHeidi Iren Liåsen Brunes
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 937 125 577

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Heidi Iren Liåsen Brunes er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×