LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Treningsindustrien.no trenger din støtte!

Treningsindustrien.no trenger din støtte!

Alle bidrag vil brukes til å opprettholde det redaksjonelle tilbudet på Treningsindustrien.no – til nytte og inspirasjon for deg som leser – i en svært krevende annonseperiode.

Som leser kan du nå være med å sikre at vi fortsatt kan opprettholde vår journalistikk. Hvis hver leser i mars hadde bidratt med 10 kroner, ville vi ha unngått kostnadskutt og utsiktene til et lavere redaksjonelt trykk de neste månedene.

For koronakrisen har også satt sine spor hos oss. Redaktøren er delvis permittert og all frilansproduksjon er lagt på is for å kutte kostnader. Flere annonsører som har vært på vei inn har satt på håndbrekket og vi frykter det som måtte komme rundt neste sving.

Samtidig har lesertallene på Treningsindustrien.no aldri vært høyere enn vi har sett de siste ukene. Behovet for informasjon og inspirasjon er i høyeste grad til stede også i tøffe tider.

Treningsindustrien.no (utgitt av Loop Media Norge AS) er Norges eneste publikasjon for og om den norske treningsbransjen.

Vi skriver om folk i bransjen, trender, konsepter, etableringer, hva bransjeaktørene lykkes med, utstyrsleverandørene, treningssenterkjedene etc. – kort fortalt det som skjer i treningsbransjen.

Vår målsetting og drivkraft er å bidra til at norske treningssentre får informasjon, inspirasjon og nytte for å lykkes enda bedre i sin gjerning med å ivareta folkehelsen i Norge.

Artiklene på treningsindustrien.no er tilgjengelig for alle. Siden starten i januar 2016 er det publisert nesten 1500 artikler. Treningsindustrien.no er annonsefinansiert via partnere i treningsbransjen.

Hjelp oss å holde trøkket oppe på Treningsindustrien.no. Tegn et frivillig engangsabonnement eller ta ut en belønning. Intet bidrag er for lite!

Treningsindustrien.no trenger din støtte!

59 550 kroner innsamlet

70 givere
Avsluttet 19.05.2020
49% av 120 000 kr
LOOP MEDIA NORGE AS mottar pengene
Morten Kristiansen sitt profilbilde
Verifisert
Morten Kristiansen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Morten Kristiansen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×