Hjelp Nordre Nesodden skolekorps over koronakneika!
12 755 kr
37 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

12% av målet oppnådd
12 755 kr12 % av 100 000 kr

Hjelp Nordre Nesodden skolekorps over koronakneika!

Alle penger som samles inn går til å sikre videre drift av korpset

Coronaviruset har skapt store problemer for musikklivet. Store og små kulturinstitusjoner har blitt nødt til å avlyse arrangement inntil videre. Det gjelder også Nordre Nesodden Skolekorps. Vårens loppemarked har blitt flyttet til september, med et håp om å kunne gjennomføre det da. Sommerturen henger i en tynn tråd, og vi vet ikke heller hva høsten vil bringe. Derfor trenger vi deres støtte! 

Alle penger som samles inn går til å sikre videre drift av korpset.


Nordre Nesodden Skolekorps ble stiftet i 1988, men har røtter lenger tilbake. Korpset har medlemmer fra Berger skole, Rudolf Steinerskolen på Nesodden og Nesoddtangen skole. Vi er i dag 67 musikanter, fordelt i hovedkorpset, juniorkorpset og aspirantkorpset. Dirigenter er Morten Apelmann, Lene Terese Beck og Line Falkenberg. 

Vårsemesteret pleier å inneholde:

  • Deltagelse i Distriktmesterskapet (årets blei avlyst, til stor skuffelse for musikanter som hadde lagt ned et stort arbeid).
  • Vår flotte Stjernedrysskonsert der alle våre tre korps spiller og alle musikanter får takk for året som er gått i form av stjerner og medaljer til uniformen. Det deles ut oppmøtepris og Vandrepokal til en musiker i hovedkorpset som har utmerket seg særlig siste år.
  • Vi deltar på flere arrangement på Nesodden i mai: På arrangement på veterandagen 8. mai, juniorkorpset spiller i prøvetog til skoler og barnehager 16. mai og hovedkorpset spiller på eldresenter samme dag. På 17. mai er korpset (både hovedkorps og juniorkorps) sentrale i barnetogene på Berger og Tangen.
  • Sommertur for hovedkorps og juniorkorps. I fjor deltok junior på Peter Wessel-festivalen i Larvik mens hovedkorpset var i Gileleie i Danmark, i 2018 var begge korps med på Landsfestival i Bergen.

Korps er en verdifull fritidsaktivitet. Hovedmålet er å gi alle en god musikkopplæring, det vil si å lære å spille et instrument, delta i samspill, lære noter og musikkteori og lære å kjenne de ulike musikkformene. Kjennskap til og interesse for musikk vil man ha glede av hele livet og mange nære vennskapsbånd knyttes i et korps. Vi er svært opptatt av at barna skal ha det gøy sammen og kjenne glede og trygghet over å tilhøre et varmt fellesskap. I korps spiller vi sammen på tvers av alder, kjønn og skolegrenser - og i korpset er det ingen reservebenk.

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 971 257 172

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Bente Leiknes Thorsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi heier på
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×