Blaker Skolemusikkorps - vi vil fortsatt spille for deg!
38 000 kr
87 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

38% av målet oppnådd
38 000 kr38 % av 100 000 kr

Blaker Skolemusikkorps - vi vil fortsatt spille for deg!

Alle pengene som samles inn går til å sikre videre drift av korpset

Nå trenger vi hjelp! Blaker Skolemusikkorps må avlyse det tradisjonelle vårloppemarkedet. En trist nyhet for korpset og for nabolaget vårt. Det er nemlig slik at til tross for at det er slitsomt å arrangere et loppemarked, så elsker vi tanken på å rigge istand, for god handel, samhold og glede. Det å åpne porten en lørdag formiddag og se "hele" Blaker og flere til strømme inn varmer langt inn i hjerterota. 

Loppemarkedet er Blaker Skolemusikkorps sin aller viktigste inntektskilde. Det er loppemarkedet som gjør at vi kan betale for dyktige instruktører, uniformer og instrumenter. Korpset vårt er et lite korps med god rekruttering. Det musikalske nivået har blitt bedre og bedre de siste årene, takket være solid musikalsk ledelse. Vi satser alt på gode resultater på loppemarkedet, og foreldrene legger ned ukesvis av arbeid for at korpset skal kunne holde medlemskontingentene nede, slik at alle barn har mulighet til å bli medlem. Koronaviruset så vi selvfølgelig ikke komme!

Nå strekker vi ut en hånd til dere som ville ha kjøpt en vaffel og en kaffe, eller en saftig sjokoladekake, for å rusle rundt å kjenne på samholdet med naboene denne vårhelgen i slutten av april 2020. Eller dere som skulle endt opp med en liten skatt fra bokavdelingen, den ene porselenskoppen du samler på, eller et kupp i sportsavdelingen. Støtt denne digitale dugnaden og del gjerne spleisen videre.

Vi lover at vi skal stå klare med plakater, flyttebiler, containere, forkle, kaker og smil når dette forferdelige viruset er bekjempet og vi igjen kan møtes, klemmes og gledes i hverandres nærvær. Ta vare på hverandre til vi sees igjen. Vi håper det blir på 17. mai, men hvis ikke skal vi sørge for å høres igjen til høsten!!

Tusen takk for bidraget, hilsen fra alle barn og voksne i Blaker Skolemusikkorps.

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 976 378 024

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Hanne Solveig Lund er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×