LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtt Gategalleriet ved kjøp av gavekort

Støtt Gategalleriet ved kjøp av gavekort

Alle pengene som samles inn går til å sikre videre drift av Gategalleriet ved å betale husleie og faste utgifter.

I disse Corona-tider da alt er litt trist er det godt å få litt hjelp. Vi vet jo ikke hvor lenge dette varer og vi ønsker derfor å være føre-var før det er for sent. Vi valgte å følge myndighetenes oppfordring om å stenge ned for å delta på fellesdugnaden, men det går også utover omsetningen.

Vi er tilgjengelig på nett, men kunst er jo best "live". Kanskje noen venter med å kjøpe før de får sett skikkelig på kunsten? Man bør være i rommet for å se hvor majestetiske trykkene til Slava er, hvor flink JOY virkelig er med farger og få med seg alle detaljene i verkene til AFK, for å ikke å snakke om realismen i verkene til Håkon Børs-Lind. Dette skjønner vi veldig godt så derfor har vi kommet fram til en løsning som er vinn-vinn for alle parter!

KJØP GAVEKORT - TIL DEG SELV ELLER EN VENN

Vi trenger støtten nå. Kanskje du ikke vet hva du vil ha akkurat nå og venter på hva som kommer framover? Da er gavekort perfekt! Kjøp et gavekort* ** til deg selv eller en venn og få mer enn du gir igjen. Vi blir veldig takknemlig for all støtten vi får! Det skal lønne seg å være en god støttespiller så vi gir deg 10% ekstra av betalt beløp på gavekortet. Kjøper du et gavekort til 200 kr får du 220 kr på gavekortet.

Ved å kjøpe gavekort hjelper du Gategalleriet med å betale husleie og faste utgifter i tiden framover. Støtter du oss så støtter du også gatekunstmiljøet i Bergen direkte ved at vi kan fortsatt tilby gratis utstillingslokaler, promoteringshjelp, faglige råd og stor kundekrets. Er du tjommi med Gategalleriet er du også tjommi med gatekunstmiljøet i Bergen.

* Fordi vi får utbetalt når Spleisen er ferdig 2. mai kan gavekortet benyttes først da. Bonuser som trykk blir sendt fortløpende og rabatt på innramming kan benyttes/med en gang. Blir likevel drømmeverket tilgjengelig før den tid så skal vi ikke være firkantet. Heller ikke ved nye releaser. Gavekortet kan ikke benyttes på avtaler inngått før 2. april der betaling enda ikke er gjennomført. 

** Du kan kjøpe gavekort for hvor mye du vil, men du må benytte de forhåndsdefinerte belønningene for å få de begrensede bonusene. 10% pålydende beløp gjelder for alle beløp over 200 kr og 5% rabatt på innramming for alle beløp over 1000 kr. Kun 1 stk giveawaytrykk pr. type til hver kunde. 

HVORFOR STØTTE GATEGALLERIET?

Undertegnede er selv stor samler av gatekunst. Før jeg startet Gategalleriet foregikk det aller meste av kjøp og salg på nett. Jeg la merke til at mange av dem jeg handlet med savnet et sted hvor man kunne se og diskutere kunsten før man kjøpte. "Er trykket ekte, hvordan får jeg tak i det, betaler jeg for mye?" var spørsmål som stadig dukket opp. Det fantes ingen steder hvor man kunne gå hvis man ville kjøpe lokal gatekunst.

Gategalleriet var det første helårsgalleriet i Bergen som hadde den lokale gatekunsten i fokus da galleriet startet i 2015. Målet var å være et samligssted hvor folk kunne finne og se gatekunst får de kjøpte. Jeg ønsket også å være en seriøs, profesjonell og uavhengig samarbeidspartner for ferske kunstnere. Ved å være uavhengig kan vi støtte mange flere kunstnere og ta større sjanser. Det har vist seg å være en sunn strategi. I oktober 2019 flyttet vi inn vårt nye og større lokale i Nøstegaten 42 som gjør at vi har enda mer å tilby ferske kunstnere med 2 utstillingslokaler. 

Gategalleriet mottar ingen støtte fra det offentlige og drives for egen regning. 

HVA BETYR GATEGALLERIET FOR KUNSTNERE?

Viste du at det er gratis for kunstnere å stille ut i Gategalleriet? Selges ikke kunsten betaler kunstner ingenting. No cure no pay. Det gjør at mye av den økonomiske risikoen ved å stille ut er eliminert for kunstneren. Den dekker vi for egen regning.

Ved utstilling får kunstner dekket:

  • Leie av lokalet (gratis for kunstner)
  • Fotografering av utstilling til bruk senere
  • Reklamemateriell
  • Bevertning og underholdning
  • Innramming etter avtale
  • Montering og demontering av utstilling

I tillegg kommer medgått arbeidstid. Vi tar all risikoen og det gjør vi gjerne fordi vi har tro på kunstnerne vi samarbeider med. 

I tillegg legger vi til rette for gatekunstfestivaler, muraler, trykklanseringer og er rådgiver for kunstnere. Kunstnerne for dra nytte av vårt store nettverk og vi bistår der vi kan.

Vi ønsker fortsatt å kunne være en aktør som hjelper ferske kunstnere. Hjelp oss i dag så kan vi hjelpe kunstnere i morgen. Det er viktig for kunstlivet i Bergen at det er privatdrevne gallerier i tillegg til de offentlige. Det gjør at det er tilgjengelig et bredere utvalg av billedkunst for publikum. 

Ta vare på hverandre og hold dere friske! Vi håper på at vi snart kan åpne dørene og se dere igjen.

Tusen takk! :heart:


Støtt Gategalleriet ved kjøp av gavekort

120 000 kroner innsamlet

36 givere
Avsluttet 02.05.2020
60% av 200 000 kr
Christer Holm sitt profilbilde
Verifisert
Christer Holm
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Christer Holm er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×