LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Astmatisk Gapskratt gir ut plate

Astmatisk Gapskratt gir ut plate

”Som om Brutal Kuk var utgitt på Fat Wreck Chords”

Sånn beskrev en av kompisene til Morten oss da han fikk høre en råmiks av plata. Siden vi er dårlige på å skryte av oss selv liker vi heller å gjemme oss bak andres lovord, og dem blir det flere og flere av.

Live-energien, entusiasmen for musikken, de fengende, allsangvennlige refrengene og det intense drivet er faktorer som bruker bli trukket frem.

Bandet holder til i Steinkjer i Trøndelag, består av Svein, Vegar, Morten og Enok, og springer ut fra miljøet rundt Steinkjer Pønkforening.
Vår første LP er både ferdig innspilt, mikset og mastret. Mest med midler fra egen lomme og bandkasse, og en snerten liten 10.000-lapp fra Steinkjer kommune hjalp oss også over kneika. Det vi likevel ønsker litt midler til er selve utgivelsen. Vi tilhører den gamle skolen og har en drøm om å gi ut i et fysisk format. Vinyl helst, men er det noen som ønsker en sånn blank skive som passer inn i sprekka på dashbordet i bilen din skal vi alltids klare å legge ved det også.

Her er musikkvideoen til den første singelen vår, "Reis Dæ Opp!", lagd av Film og TV-studiet på Nord Universitet (regi: Runar Vollan).


Denne Spleisen har "belønninger", hvilket vil si at du kan velge å få noe igjen for pengene. På mange måter betyr det at den også vil fungere delvis som en slags forhåndsbestilling av plata. Bor du i en annen del av landet må du enten vente til vi eller noen fra Steinkjer passerer der du bor eller forvente å bli avkrevd noen kroner i porto før forsendelse. Det beklager vi selvfølgelig veldig (at du ikke bor her, altså).

Dette er belønningene du kan velge imellom:
(design på coveret er forsatt ikke bestemt)

Når kommer plata? Det kommer litt an på hvor mye penger vi får inn. Det som kan sies sikkert er AT den kommer, men får vi ikke inn nok penger her må vi spinke og spare. Hvis du uansett har tenkt å kjøpe plata kan du like gjerne gjøre det her.

Astmatisk Gapskratt gir ut plate

31 955 kroner innsamlet

90 givere
Avsluttet 28.02.2018
Enok Askil Moe sitt profilbilde
Verifisert
Enok Askil Moe mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
E-post
Bygg inn
Enok Askil Moe er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×