Astmatisk Gapskratt gir ut plate
31 955 kr
90 givere
Avsluttet

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

Astmatisk Gapskratt gir ut plate

”Som om Brutal Kuk var utgitt på Fat Wreck Chords”

Sånn beskrev en av kompisene til Morten oss da han fikk høre en råmiks av plata. Siden vi er dårlige på å skryte av oss selv liker vi heller å gjemme oss bak andres lovord, og dem blir det flere og flere av.

Live-energien, entusiasmen for musikken, de fengende, allsangvennlige refrengene og det intense drivet er faktorer som bruker bli trukket frem.

Bandet holder til i Steinkjer i Trøndelag, består av Svein, Vegar, Morten og Enok, og springer ut fra miljøet rundt Steinkjer Pønkforening.
Vår første LP er både ferdig innspilt, mikset og mastret. Mest med midler fra egen lomme og bandkasse, og en snerten liten 10.000-lapp fra Steinkjer kommune hjalp oss også over kneika. Det vi likevel ønsker litt midler til er selve utgivelsen. Vi tilhører den gamle skolen og har en drøm om å gi ut i et fysisk format. Vinyl helst, men er det noen som ønsker en sånn blank skive som passer inn i sprekka på dashbordet i bilen din skal vi alltids klare å legge ved det også.

Her er musikkvideoen til den første singelen vår, "Reis Dæ Opp!", lagd av Film og TV-studiet på Nord Universitet (regi: Runar Vollan).


Denne Spleisen har "belønninger", hvilket vil si at du kan velge å få noe igjen for pengene. På mange måter betyr det at den også vil fungere delvis som en slags forhåndsbestilling av plata. Bor du i en annen del av landet må du enten vente til vi eller noen fra Steinkjer passerer der du bor eller forvente å bli avkrevd noen kroner i porto før forsendelse. Det beklager vi selvfølgelig veldig (at du ikke bor her, altså).

Dette er belønningene du kan velge imellom:
(design på coveret er forsatt ikke bestemt)

Når kommer plata? Det kommer litt an på hvor mye penger vi får inn. Det som kan sies sikkert er AT den kommer, men får vi ikke inn nok penger her må vi spinke og spare. Hvis du uansett har tenkt å kjøpe plata kan du like gjerne gjøre det her.

Gi et valgfritt beløp

 1. Gi det du vil

  For deg som vil støtte oss med et valgfritt beløp

  Valgfritt beløp

  Ubegrenset antall

Velg en belønning

 1. Takk i coveret

  Navnet ditt står i coveret under "takkelista" vår. Antagelig med liten skrift uti kanten, men du vet du er der og du vet at du er i våre hjerter for alltid og at vi vil tenke på deg hver gang vi hører på plata vår. Særlig den låta som egentlig er dedikert til deg, men det er litt hemmelig fordi sier vi det høyt blir jo alle andre vennene våre sjalu og vi har ikke nok låter til alle sammen.

  100 kr

  6 har valgt denneUbegrenset antall
 2. Fysisk plate

  Du får et fysisk eksemplar av skiva på deilig vinyl når den kommer. Inkluderer "Takk i coveret"

  200 kr

  23 har valgt denneUbegrenset antall
 3. Varm i Trøya

  For deg som ikke har avspiller til noe fysisk musikkformat men likevel vil ha en snerten gave som i tillegg gjør deg pen og populær kan vi trykke opp et nytt opplag av den utrolig vakre svarte skjorta med rosa trykk som vi i utgangspunktet trykka opp i et begrensa opplag til Totsåsrock 2017.

  200 kr

  6 har valgt denneUbegrenset antall
 4. Plate og skjorte

  I tillegg til å få plata SOM DET STÅR DITT NAVN I COVERET PÅ får du et eksemplar av den deilige schwarte skjorta med rosa trykk som vi i utgangspunktet trykka opp i et begrensa opplag til Totsåsrock 2017, men ALLE ser jo så vanvittig flotte ut i den, så vi trykker opp en til deg også!

  350 kr

  50 har valgt denneUbegrenset antall
 5. Konsert

  Vi spiller en privatkonsert for deg og de du vil ha med deg. Du skaffer lokale og eventuelt anlegg hvis det trengs. Vi tar med det som trengs av instrumenter og humør. Vil du ha party i kjelleren med livemusikk? Vær så god. Vil du ha oss til å spille for bare deg i en kald gymsal? værsågod. Bruke oss i bryllup eller barndåp? Go ahead. Bare ikke forvent at vi skal lære oss noen andre låter enn våre egne, det har vi ikke mental kapasitet eller musikalske ferdigheter til. Ja, og så får du selvfølgelig plata og takk i den og sånn da.

  2 000 kr

  3 har valgt denneUbegrenset antall
Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Enok Askil Moe
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Enok Askil Moe er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×