Konsertdugnad for NMS
9 550 kr
32 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

95% av målet oppnådd
9 550 kr95 % av 10 000 kr

Konsertdugnad for NMS

Pengene går til å drive og opprettholde det viktige arbeidet til NMS der det trengs mest gjennom koronakrisen. Håper du liker konserten og at du vil støtte arbeidet til NMS!

Stine Karin Sæle har ved mange anledninger selv tatt del i og sett det viktige arbeidet til NMS på nært hold, blant annet i Thailand, Laos og i Norge. Skjærtorsdag 9. april kl. 18 spiller hun konsert fra Knarvik kyrkje, sendt via NMS sine Facebooksider. Hun ønsker at konserten skal formidle håp og lys, og oppfordrer også til å støtte NMS i en utfordrende tid. Det kan du gjøre her både før, under og etter selve konserten. 

Klikk her for Facebookarrangement.

Litt om NMS sitt arbeid

Vil du at arbeidet med å utrydde fattigdom og bekjempe urettferdighet skal fortsette både gjennom og etter korona-krisen? Sammen kan vi gi mennesker verdig liv og varig håp!

Korona-pandemien har utviklet seg til en verdensomspennende krise. Også for arbeidet til NMS har den alvorlige konsekvenser. Stengte gjenbruksbutikker og avlyste arrangementer betyr store inntektstap.

Vi er veldig bekymret for konsekvensene for samarbeidspartnerne våre i Afrika og Asia.

Det er grufullt å tenke på hva som kan skje hvis Korona-pandemien får bre seg i land som Thailand, Laos, Madagaskar, Mali, Kamerun og Etiopia…  Hvis NMS i tillegg må kutte i arbeidet i disse landene på grunn av reduserte inntekter, vil det ramme mennesker som allerede er blant de mest sårbare her på jorda.

Jeg vil kjempe for at de som rammes hardest av korona-pandemien ikke skal oppleve at også hjelpen fra misjonsarbeidet forsvinner! Jeg håper du vil være med!

Her kan du se mer om NMS sitt arbeid:Litt om Stine Karin og konserten

"Hvor lenge, Herre?" - Sanger med klage og sanger med håp 

Stine Karin Sæle liker å skrive og synge om livet som det er, på godt og vondt. Bibelen er derfor en stor inspirasjonskilde når hun lager musikk, noe som vil komme tydelig fram i konserten hennes som blir sendt på Skjærtorsdag. Spekteret strekker seg fra klage og dypt mørke til liv, lys og håp. Med enkle, klare toner under det høye taket i Knarvik kyrkje vil hun legge til rette for en smak av en fred og et håp som strekker seg gjennom alle tider. Mellom sangene vil hennes mann, Torbjørn Sæle, lese Bibeltekster knyttet opp mot hver enkelt sang.

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 940 325 501

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Stine Karin Sæle er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×