Konsertspleis for NMS
9 100 kr
23 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

9 100 kr91 % av 10 000 kr

Konsertspleis for NMS

Pengene går til å drive og opprettholde det viktige arbeidet til NMS der det trengs mest gjennom koronakrisen. Håper du liker konserten og at du vil støtte arbeidet til NMS!

Konsertspleis for NMS

Pengene går til å drive og opprettholde det viktige arbeidet til NMS der det trengs mest gjennom koronakrisen. Håper du liker konserten og at du vil støtte arbeidet til NMS!

Vakote Yama har selv et nært forhold til norsk misjon og norsk misjonsvirksomhet. Han vokste opp som nærmeste nabo til misjonsstasjon til NMS i Ngaoundere og gikk på ulike skoler drevet den evangelisk lutherske kirken (EELC) i Kamerun. Han har arbeidet for NMS, både som lærer på den norske skolen i Kamerun, som musikkonsulent i Norge og misjonær på Madagaskar.
I dag jobber Vakote som trosopplærer i Oppsal i kirke i Oslo, samtidig som han fortsetter å lage musikk inspirert fra ulike deler i verden. For Vakote er det viktig å dele troen på Jesus, også gjennom musikk.

Førstepåskedag 12. april kl. 18 spiller Vakote konsert hjemme, sendt via NMS sine Facebooksider. Han ønsker at konserten skal formidle glede og håp, og oppfordrer de som ønsker det å støtte NMS sitt arbeid i en utfordrende tid. Du kan gi din støtte her, både før, under og etter selve konserten.

Litt om NMS sitt arbeid

Vil du at arbeidet med å utrydde fattigdom og bekjempe urettferdighet skal fortsette både gjennom og etter korona-krisen? Sammen kan vi gi mennesker verdig liv og varig håp!

Korona-pandemien har utviklet seg til en verdensomspennende krise. Også for arbeidet til NMS har den alvorlige konsekvenser. Stengte gjenbruksbutikker og avlyste arrangementer betyr store inntektstap.

Vi er veldig bekymret for konsekvensene for samarbeidspartnerne våre i Afrika og Asia.

Det er grufullt å tenke på hva som kan skje hvis Korona-pandemien får bre seg i land som Thailand, Laos, Madagaskar, Mali, Kamerun og Etiopia…  Hvis NMS i tillegg må kutte i arbeidet i disse landene på grunn av reduserte inntekter, vil det ramme mennesker som allerede er blant de mest sårbare her på jorda.

Jeg vil kjempe for at de som rammes hardest av korona-pandemien ikke skal oppleve at også hjelpen fra misjonsarbeidet forsvinner! Jeg håper du vil være med!

Her kan du se mer om NMS sitt arbeid


Litt om Vakote Yama og konserten

Salmer på fransk, fulani, duala og norsk

Vakoté Yama liker å synge, lage musikk, male bilder og snakke om politikk. Konserten er en blanding av bønner til Gud, salmer om håp, påskesanger og samfunnsengasjerte viser på ulike språk.
Musikalsk spenner det fra rolige salmer, til mer rytmiske låter. En smak av glede og håp, er målet.

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 940 325 501

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Dieudonne Vakote Yama er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×