LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Ønsker du å støtte kulturarenaen, Fon-teltet,  Sandefjord, i denne utfordrende Koronatiden?

Ønsker du å støtte kulturarenaen, Fon-teltet, Sandefjord, i denne utfordrende Koronatiden?

Pengene går uavkortet til løpende utgifter og økonomisk etterslep, for å sikre fremtidig drift, etter Koronatiden.

Siden 2013 har Fon-teltet levert kulturelle opplevelser for over 100 000 store og små i Sandefjord. Sesongen 2020 blir dessverre avlyst pga Koronaviruset. 

Fon-teltet har havnet i en fortvilet situasjon. Og med nye bestemmelser om at kulturelle arrangementer er forbudt fram til og med 15.juni har det tvunget oss til å innse at det ikke er økonomisk forsvarlig å sette opp arenaen i år. Engangsutgiftene som følger med opprigg og nedrigg av hele arenaen, samt leie og diverse løpende utgifter gjennom sommeren, er for store iht risikoen som ligger i bunn – om publikum uteblir eller ikke.

Vi jobber med å legge arenaen i dvale en sesong, det er litt uvisst om vi klarer å holde hjulene i gang et år uten driftsinntekter. Det er avhengig av at vi klarer å gjennomføre diverse tiltak der vi får flyttet løpende utgifter og det økonomiske etterslepet til neste sesong. Samt at vi klarer å hente inn noe midler til å dekke det helt nødvendigste.

Vi skal gjøre alt vi kan for å unngå å melde oppbud. Det ville være tragisk hvis dette skal bli kroken på døra for kulturarenaen som bla. har vært en førstegangsarena for mange unge talenter og en arbeidsplass for mange lokale artister, sangere, musikere, teknikere og ellers øvrig kunstnerisk stab i mange år. Og for ikke å snakke om de omtrent 30-40 sesongarbeiderne i tillegg til kunstnerne, som nå ikke får en arbeidsplass i år. 

Fon-teltet har bidratt med å samle inn over 1,1 millioner kroner til lokale veldedige formål siden oppstarten i 2013, og nå må rett og slett Fon-teltet be om veldedig hjelp fra publikum og gjester for å overleve som arena og arbeidsplass.

Føler du at byen trenger denne sesongbaserte kulturelle arenaen med de forskjellige arrangementene for store og små. Har du vært innom Fon-teltet en eller annen  gang siden 2013? Har du hatt en fin kulturell opplevelse der? Eller kanskje du har vært en av de 50-60 sesongarbeiderne som har hatt en fin jobbopplevelse? Da håper vi at du vil hjelpe oss gjennom denne tunge perioden med en liten slant, sånn at vi forhåpentligvis kan fortsette å levere kulturelle opplevelser fra neste sesong og i mange sesonger framover. 10 kr, 50,- kr, 100 kr., ALT hjelper akkurat nå.

Virtuell klem fra alle i Fon-teltet. 

Ønsker du å støtte kulturarenaen, Fon-teltet, Sandefjord, i denne utfordrende Koronatiden?

26 130 kroner innsamlet

81 givere
Avsluttet 15.06.2020
TELTET AS mottar pengene
Dorina Marie Iversen sitt profilbilde
Verifisert
Dorina Marie Iversen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Dorina Marie Iversen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×