3'er bane til de minste
13 550 kr
43 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

13 550 kr30 % av 45 000 kr

3'er bane til de minste

Pengene går til 3er bane med vant for å stimulerer til en bedre og mer effektiv aktivitet ved Buøy Idrettsanlegg. Dersom det er penger igjen etter investering av bane, så vil disse bli brukt på våre barnelag.

Vi i Buøy Idrettslag investerte i 2018 i en 3'er bane. Denne banen var basert på nett og skulle være svært enkelt å montere og benytte seg av. Den var også anbefalt av NFF. Selve banen inkludert mål kostet 25 000 NOK. Vi må desverre innse at dette var et bomkjøp og at vi er en nødt til å investere i ny bane til de minste. 

Som klubb så er vi som alle andre påvirket av covid-19 og har svært få inntekter for tiden. Heldigvis så begynner den unormale hverdagen og normalisere seg noe, og de minste er tilbake på banen. 3er banene med vant er med å stimulerer til en bedre og mer effektiv aktivitet. Vi skulle så gjerne kjøpt ny 3'er bane for å gi de aller beste treningsbetingelser - men ser at vi må avvente som følge av klubbens økomomi. 

Buøy Idrettslag ønsker derfor å starte en speis og håper at dere kan hjelpe oss med å gi de beste trening/kamp betingelser for de aller minste på Buøy og omegn. 


Med Sportslig Hilsen,

Styret i Buøy Idrettslag

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 991 919 503

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Kjetil Knutsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×