Oppsal skoles musikkorps trenger din hjelp!
37 010 kr
142 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

18% av målet oppnådd
37 010 kr18 % av 200 000 kr

Oppsal skoles musikkorps trenger din hjelp!

Alle pengene som samles inn går til videre drift av korpset, i form av lønn til dirigent og instruktører og vedlikehold av instrumentparken.

Oppsal skoles musikkorps har nesten 60 medlemmer, fra 8 til 18 år. Normalt på denne tiden av året arrangerer vi loppemarked, og forbereder oss til feiring av 17. mai.

I år er det ikke slik. Det er veldig usikkert om det blir noe særlig aktivitet før sommeren, og korpset har avlyst en rekke arrangement, bla vår tradisjonsrike korpstur. Korpset forsøker likevel å opprettholde aktiviteten, og har øvinger og samlinger via sosiale medier. I tiden fremover håper vi og å bli noe mer synlig i gatebildet på Oppsal, i mindre grupper, og alltid i henhold til myndighetenes retningslinjer.

Siste helgen i april skulle vi hatt vår årlige vårloppemarked. Det har vi selvsagt måtte avlyse. Oppsal Skoles Musikkorps loppemarked er en tradisjonstung begivenhet for hele lokalsamfunnet på Oppsal. Det samler mange mennesker, lager god stemning og er en fin sosial arena.

For korpset er loppemarkedene hovedinntektskilden. Selv om den pågående korona-situasjonen har gjort at aktiviteten er redusert, løper kostnadene fortsatt. Det gjør fremtiden usikker.

Alle rundt Oppsal Skoles Musikkorps ønsker at korpset skal komme seg gjennom denne perioden på en fin måte. Derfor ber vi nå alle våre kjære naboer og støttespillere om et bidrag som kan sikre videre drift av korpset, slik at vi kan fylle Oppsals gater med korpsmusikk igjen neste vår.

Vi er utrolig takknemlig for eventuelle bidrag. Samtidig vil vi informere om at dato for høstens loppemarked er 16-18. oktober 2020. Vi håper alle setter av datoen, og sparer de aller beste loppene frem til da.

Vi ønsker alle våre venner på Oppsal en trygg og fin vår. Ta vare på hverandre. 

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 989 754 947

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Lillian Slaaen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×