Støtt Vergeforeningen Følgesvennen
3 900 kr
16 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

3 900 kr7 % av 50 000 kr

Støtt Vergeforeningen Følgesvennen

Vi lover å jobbe for enslige mindreåriges flyktninger og asylsøkeres rettigheter

Vergenes stemme er viktig, fordi enslige barn på flukt er en spesielt sårbar gruppe. Som verger er vi sammen med barna i mange ulike situasjoner og vi ser konsekvensene i praksis når systemet svikter.

Vi i Vergeforeningen samler vergene og jobber for at de skal bli trygge i sine roller som talspersoner for sårbare barn. Vi er opptatt av at vergenes stemme skal bli hørt, både i de enkelte sakene og i samfunnet generelt.

Vi arbeider også med å hjelpe enslige barn på flukt internasjonalt, og fokuserer nå spesielt på Hellas og barnas situasjon i Moria-leiren.

Du har kanskje sett oss på TV, i avisen eller på seminar. Vi har vært flere runder på Stortinget og skrevet utallige viktige høringssvar. Vi støtter verger direkte i vanskelige saker, samarbeider med forskere, studenter, engasjerte fagfolk og mange andre. Vi er en synlig organisasjon.

Alle i Vergeforeningens styre jobber frivillig. I intense perioder, som 2015 og årene etter, jobbet vi dag og natt med akutte ting. I roligere perioder, som nå, jobber vi for å få til de forandringene som kreves for at barn i fremtiden skal bli bedre mottatt.

Vergeforeningen er en helt frittstående organisasjon. Det er vi stolte av. Vi lever av medlemskontingenter og bidrag, og har valgt å operere med lave kontingenter for at penger aldri skal være i veien for at en verge får hjelp hos oss.

Vil du hjelpe oss å videreføre vårt arbeid? I så fall bidrar du til at vi kan fortsette å samle vergene, stå opp for sårbare barn og kjempe for deres rettigheter når systemet svikter.

Du kan bidra med valgfritt beløp nedenfor, eller bli støttemedlem eller medlem (velg "belønning" støttemedlem eller medlem nedenfor). Vi kontakter deg på e-post for å registrere deg i vårt medlemsregister dersom du velger medlem eller støttemedlem.

Vil du vite mer om arbeidet vårt, eller kanskje komme på besøk når Coronasituasjonen har roet seg? Ta gjerne kontakt - vi ønsker å holde kontakt med støttespillerne våre! post@vergeforeningen.no

Gi et valgfritt beløp

 1. Gi det du vil

  For deg som vil støtte oss med et valgfritt beløp

  Valgfritt beløp

  Ubegrenset antall

Velg en belønning

 1. Støttemedlemskap

  Støttemedlemskap

  100 kr

  Ubegrenset antall
 2. Ordinært medlemskap

  Ordinært medlemskap

  200 kr

  4 har valgt denneUbegrenset antall
Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Daniel Dale Laabak er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×