LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtt Vergeforeningen Følgesvennen

Støtt Vergeforeningen Følgesvennen

Vi lover å jobbe for enslige mindreåriges flyktninger og asylsøkeres rettigheter

Vergenes stemme er viktig, fordi enslige barn på flukt er en spesielt sårbar gruppe. Som verger er vi sammen med barna i mange ulike situasjoner og vi ser konsekvensene i praksis når systemet svikter.

Vi i Vergeforeningen samler vergene og jobber for at de skal bli trygge i sine roller som talspersoner for sårbare barn. Vi er opptatt av at vergenes stemme skal bli hørt, både i de enkelte sakene og i samfunnet generelt.

Vi arbeider også med å hjelpe enslige barn på flukt internasjonalt, og fokuserer nå spesielt på Hellas og barnas situasjon i Moria-leiren.

Du har kanskje sett oss på TV, i avisen eller på seminar. Vi har vært flere runder på Stortinget og skrevet utallige viktige høringssvar. Vi støtter verger direkte i vanskelige saker, samarbeider med forskere, studenter, engasjerte fagfolk og mange andre. Vi er en synlig organisasjon.

Alle i Vergeforeningens styre jobber frivillig. I intense perioder, som 2015 og årene etter, jobbet vi dag og natt med akutte ting. I roligere perioder, som nå, jobber vi for å få til de forandringene som kreves for at barn i fremtiden skal bli bedre mottatt.

Vergeforeningen er en helt frittstående organisasjon. Det er vi stolte av. Vi lever av medlemskontingenter og bidrag, og har valgt å operere med lave kontingenter for at penger aldri skal være i veien for at en verge får hjelp hos oss.

Vil du hjelpe oss å videreføre vårt arbeid? I så fall bidrar du til at vi kan fortsette å samle vergene, stå opp for sårbare barn og kjempe for deres rettigheter når systemet svikter.

Du kan bidra med valgfritt beløp nedenfor, eller bli støttemedlem eller medlem (velg "belønning" støttemedlem eller medlem nedenfor). Vi kontakter deg på e-post for å registrere deg i vårt medlemsregister dersom du velger medlem eller støttemedlem.

Vil du vite mer om arbeidet vårt, eller kanskje komme på besøk når Coronasituasjonen har roet seg? Ta gjerne kontakt - vi ønsker å holde kontakt med støttespillerne våre! post@vergeforeningen.no

Støtt Vergeforeningen Følgesvennen

3 900 kroner innsamlet

16 givere
Avsluttet 09.09.2020
7% av 50 000 kr
Daniel Dale Laabak sitt profilbilde
Verifisert
Daniel Dale Laabak
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Daniel Dale Laabak er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×