LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Lørenskogmusikantenes egen Koronadugnad

Lørenskogmusikantenes egen Koronadugnad

Pengene skal brukes til daglig drift av korpset, som dirigenter og instruktører, slik at vi kan fortsette å spre glede i lokalmiljøet også i fremtiden. 20% av det vi samler inn går til en musikkskole i Uganda.

Dugnad for Lørenskog Skolekorps og New Hope Community Organisation, Uganda.

Verden over har artister, orkestre og her i Norge også korps, spredt sin spilleglede med morsomme og rørende musikkvideoer. Denne gode trenden har også hovedkorpset vårt slengt seg på.

Siden 24. mars har vi oppretholdt tirsdagsøvelsene, men av naturlige årsaker kun online. I denne perioden har musikantene sammen med dirigenten laget en musikkvideo til et lydspor av stykket hovedkorpset skulle konkurrere med under Distrikstmesterskapet og Norgesmesterskapet for skolekorps. Begge arrangementene ble dessverre avlyst. Selv om vi ikke ble helt ferdigjobbet med konkurransestykket vårt, rakk vi å gjøre et opptak før hele Norge ble stengt i uke 11.

Her er videoen vår som er filmet i "karantenetid" i løpet av påsken. 

Ps. Slagverkerne våre fikk låne slagverksrommet i kulturskolens lokaler på Lørenskog hus. En og en vel og merke;)!

"Overture to a new age" - Jan de Haan. (13min.)Når både inntekter fra arrangering av Distriksmesterskap her i Lørenskog og Loppemarkedet uteble denne vinteren, ville vi musikantene selv lage dugnad og samtidig samle inn penger til et passende prosjekt.  

Sist onlineøvelse stemte vi over ulike organsasjoner vi kunne støtte, og flertallet falt på John Susi Mpandi sitt prosjekt i Uganda. De eldste av oss har truffet John før, da han var på besøk og dirigerte oss på en øvelse i 2017. Da dro han hjem med flere instrument fra Lørenskog. Deretter har vi ettersendt instrumenter og uniformer til Uganda.
Her ser dere Iganga Community Brassband i uniformer vi sendte ned merket "Trosterud skolekorps," som vår dirigent hadde i garasjen sin i mange år. Endelig kom de til nytte.

John bor på skolen sin, Iganga community brass band music school, med 25 barn som er i karantene under Koranatiden. De trenger penger til mat og drift og har det ikke bra. 

Vi ønsker derfor at 20 % av det som samles inn i forbindelse med vår dugnad, går til John og hans prosjekt i Iganga, Uganda. 


Lørenskogmusikantenes egen Koronadugnad

46 500 kroner innsamlet

129 givere
Avsluttet 01.06.2020
46% av 100 000 kr
LØRENSKOG SKOLEKORPS mottar pengene
Paul Vebjørn Oudenstad sitt profilbilde
Verifisert
Paul Vebjørn Oudenstad
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Paul Vebjørn Oudenstad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×