Hjelp Peik skolekorps å holde 17. mai i gang
19 295 kr
49 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

30% av målet oppnådd
19 295 kr30 % av 62 754 kr

Hjelp Peik skolekorps å holde 17. mai i gang

Peik sprer 17.mai-stemning som alltid! Vi dukker opp på mange steder mellom 8 og 14 rundt Majorstuen og Skøyen - i og rundt Frognerparken. Vi gleder oss!

Peik - skolekorpset til Majorstuen skole og Skøyen skole - har siden 1928 gitt musikalsk glede til skolebarn og preget byen med korpsmusikk og den fine Peik-uniformen, særlig på 17. mai. 

Årets 17. mai blir helt spesiell. Men det blir feiring! Og nettopp korpsene er trukket frem som viktige innslag. Det er vi stolte av, og vi lover å gjøre vårt aller beste for å skape en feststemning i vårt lokalmiljø.

Korpsene trengs i slike tider. Dessverre er det også slik at korpsene, også Peik, har blitt rammet av koronakrisen på mange måter: Vi kan ikke møtes på øvinger, musikantene får ikke spilletimene sine, og vi har mistet vår viktigste inntektskilde: Loppemarkedet. 

Korpset drives på frivillighet av foreldrene. Det som koster ved korpsdrift er først og fremst lønn til dirigenter og instruktører. Våre flinke og inspirerende dirigenter og instruktører er profesjonelle, godt utdannede og hardtarbeidende kulturarbeidere som er rammet av krisen på nesten alle oppdrag de vannligvis lever av. 

Vi trenger våre instruktører sårt, og forsøker nå å finne andre inntektskilder for å komme ordentlig i gang, og bli klare for 17. mai - og etter det. Vi samler derfor inn penger - små og store beløp - og knytter det direkte til det vi kan best: Spille og skape den rette stemningen på 17. mai. VI tror mange vil savne den store 17. mai-festen, men vil være desto gladere når korpsene tross alt dukker opp. 

Vi lover å være synlige til stede rundt om i vårt nærmiljø, rundt skolene, i Frognerparken, og foran sykehjemmene slik vi pleier på 17. mai.      

Til gjengjeld vil vi denne gangen gjøre det vi ikke pleier å gjøre: Sende rundt hatten - eller den røde Peik-kalotten - og be om et bidrag til støtte og som takk for musikken!

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 975 504 484

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Therese Koppang er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi heier på
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×