LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp oss å få fattige rumenere hjem i arbeid!

Hjelp oss å få fattige rumenere hjem i arbeid!

Gi en mann en fisk og han har mat for en dag. Lær en mann å fiske, og han har mat for resten av livet.

Kanskje har du i nær fortid spasert forbi fattige rumenere med tiggerkoppen i hånda langs gater i Norge og tenkt; 'Skulle ønske jeg kunne hjelpe dem bort fra denne uverdige situasjonen', men ikke visst helt hva du kan gjøre. Her er en gylden mulighet!

Fra tiggerkopp - Norge er en veldedig organisasjon som arbeider med å bedre kårene i hjemlandet for fattige tilreisende i Norge. Vi ønsker å gi dem et verdigere liv og har i den sammenheng et strikkeprosjekt i Romania hvor vi gir flere personer strikkeopplæring og hjelp til salg av produktene.

Vi har hjulpet flere personer, som tidligere satt med tiggekoppen på gata i Kristiansand og Skien, i arbeid og har lønnet dem for strikkeoppdrag. På grunn av manglende kapital, har vi ikke lenger midler til å opprettholde støtten til denne livsnødvendige arbeidsplassen, og vi trenger derfor hjelp fra dere for å kunne holde det gode arbeidet i gang!

Elena (til venstre) bor med sønnen Mihai i første etasje i en stor blokk. Amalie (til høyre) bor i naboblokka. De samarbeider om strikkeoppgaver fra Norge. Er oppdraget stort, får de flere strikkedamer med seg.
 

Elena og Amalie er uten fast arbeid - og dermed uten fast inntekt. Da vi oppfordret dem til å prøve og finne et arbeid i tillegg til strikkinga, var responsen klar: 'Hvor skal vi finne arbeid? På månen?'
 

Inntekt gjennom SPLEIS kan gi Fra tiggerkopp - Norge grunnlag for å skaffe disse to og enda flere trengede damer livsviktig arbeid.

Hjelp oss å hjelpe! For mer informasjon om vårt arbeid, se http://fratiggerkopp.no eller https://www.facebook.com/FraTiggerkopp

Hjelp oss å få fattige rumenere hjem i arbeid!

7 950 kroner innsamlet

10 givere
Avsluttet 12.07.2017
Bjørn Øyvind Fjeld sitt profilbilde
Verifisert
Bjørn Øyvind Fjeld mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Bjørn Øyvind Fjeld er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×