LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Aksjonsuka for Bali life & SCORE Sør-Afrika

Aksjonsuka for Bali life & SCORE Sør-Afrika

100% av penger blir formidlet til SCORE i Sør Afrika & Bali Life.

Stavern Folkehøyskole samarbeider med to veldedige organisasjoner som våre elever besøkte på sine studieturer til Bali og Sør Afrika. Begge organisasjonene jobber inn mot barn og unge som lever i ekstrem fattigdom, i slum eller på gata. Her kan du lese litt om hvordan de jobber: (ønsker du å lese mer kan du klikke deg inn på linkene nederst)


Bali Life foundation

Bali  Life er en liten veldedighet med et stort hjerte. De gir kjærlighet og  omsorg til de på Bali som er desillusjonerte og underpriviligerte. Barnehjemmet, som våre elever besøkte på sin studietur til Bali, er selve hjerte i organisasjonen. De tar inn barn som er blitt foreldreløse, forlatt eller avvist, med det formål å gi dem håp, verdighet og formål.

De  gir fysisk, åndelig og emosjonell veiledning, samt utdanning. Å styrke dem til å bli uavhengige, ansvarlige og vellykkede borgere som kan  påvirke endring i sitt eget samfunn, på Bali, i nasjonen Indonesia og  over hele verden.

http://www.balilife.org/childrens-home/
SCORE, Comunity Centre 

De fleste barn og unge som SCORE jobber med lever under vanskelige forhold. Samfunnet er preget av fattigdom og sosiale problemer som har en negativ påvirkning på de unges helse, trygghet, trivsel og selvtillit. Det er en krevende oppgave for et barn under disse omstendighetene å utvikle tro på seg selv og egen fremtid. SCORE bruker idretten som et verktøy til å skape glede, trygghet og mestring for disse barna. Hver  dag etter skoletid tilbyr SCORE en rekke forskjellige aktiviteter;  rugby, fotball, nettball, svømming, tennis, golf, cricket, m.m.  Aktiviteten ledes av flinke instruktører som er opptatt av å skape  felleskap og idrettsglede, samt lytte og snakke om utfordringer som  ungdommene møter på.

Både SCORE og BALI Life tilbyr trening og muligheter for barn og unge til å utvikle bevissthet, kunnskap og ferdigheter for å takle problemene de møter i oppveksten på en bedre måte.

Bli med å skap håp, verdighet og mening for barn og unge! Hjelp oss å gi dem muligheten de trenger for å slippe unna slummen og nå sitt potensialet. Gi et bidrag!

http://www.score.org.za/what-we-do/sport-centres/Aksjonsuka for Bali life & SCORE Sør-Afrika

85 108 kroner innsamlet

111 givere
Avsluttet 04.05.2020
85% av 100 000 kr
STAVERN FOLKEHØYSKOLE mottar pengene
Martin Støland Hansen sitt profilbilde
Verifisert
Martin Støland Hansen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Martin Støland Hansen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×