Støtt Eik og Klokkeråsen Skoleorkester
22 700 kr
95 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

90% av målet oppnådd
22 700 kr90 % av 25 000 kr

Støtt Eik og Klokkeråsen Skoleorkester

Alle innsamlede midler går direkte til Eik og Klokkeråsen Skoleorkester, bidragene er med å dekke inn for tapt inntekt som følge av Coronaviruset og for å sikre videre drift av korpset.

Eik og Klokkeråsen Skoleorkester har på lik linje med mange andre innen frivilligheten fått en tøff vår når alle våre aktiviteter måtte stenges ned. Vi har måttet avlyse jubileumstur til Spania i sommer, det ble ingen marsjseminarer og vi har heller ikke kunnet gjennomføre vårens kanskje viktigste dugnad - loppemarkedet vårt.

De to loppemarkedene vi gjennomfører i året er det korpset lever av, og nå er halvparten av den inntekten borte. Vi vet enda ikke om det kommer noen støtte fra myndighetene som kan hjelpe oss gjennom dette, og vi har blitt oppfordret av tidligere medlemmer og trofaste støttespillere om å etablere en måte man kan donere litt til korpset på.  På 17.mai skal vi igjen ut og spille for Tønsbergs befolkning, det blir ikke som det pleier, men med stor avstand mellom musikanter og smittevernregler i fokus. Men vi har bestemt oss for å marsjere i lokalmiljøene våre og håper å kunne glede mange med litt korpsmusikk på 17.mai.

Kanskje marsjerer vi forbi huset eller hagen din, eller kanskje du bare hører oss fra avstand. Uansett håper vi du ser viktigheten av at vi overlever, slik at vi både neste år og i årene som kommer kan glede Tønsbergs befolkning med korpsmusikk fra glade skolemusikanter. 

Vi håper alle støttespillere der ute; de som har sett oss på 17.mai, gamle medlemmer, støttemedlemmer, familie og andre som har et hjerte for musikk kan hjelpe litt til. I stedet for en vaffel på loppemarkedet, loddsalg på butikken eller kakesalg på døra – støtt denne digitale dugnaden og del gjerne spleisen vår videre.

Ditt bidrag vil være med å støtte arbeidet med å skape et lavterskel tilbud for barn, og musikkglede for alle oss andre. Ved å støtte denne spleisen hjelper du oss å unngå å måtte heve kontigenten vår slik at alle kan ha råd til å spille i korps.

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Jo H Bergjord Kolstad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×