Sikre framtiden til Nordby drill
12 500 kr
28 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

25% av målet oppnådd
12 500 kr25 % av 50 000 kr

Sikre framtiden til Nordby drill

Alle pengene som kommer inn går til å sikre videre drillundervisning i Nordby drill

Nordby drill trenger hjelp til å holde oss flytende i en utfordrende tid, slik at vi kan fortsette å lage festststemning for store og små både denne og de neste 17. maiene.

Vi er en stor drilltropp med 40 engasjerte utøvere fra hele Follo. Vi har vært en aktiv tropp i over 50 år og vi elsker å lage show ute blant folk. Når 17. mai sesongen er over bruker vi mye tid på å trene oss gode til drillkonkurranser. Faktisk har vi jobbet så godt sammen at troppene våre har blitt norgesmestere tre år på rad.  

Denne våren har vi havnet i en ekstremt vanskelig økonomisk situasjon. Og vi trenger penger for å kunne betale trenerne våre lønn. Vi hadde håpet å få til en dugnad til 17. mai, men som dere vet kom koronapandemien og tok den også.

Så nå selger vi heller virituelle lodd. Med gevinst hver gang. Premien er at du på selve nasjonaldagen kan kjenne på at du har vært med å holde liv i en aktivitet som betyr uendelig mye for mange barn og unge.

Vi setter stor pris på alle bidrag. Alt vi får inn øremerkes direkte til drillundervisning i Nordby drill. Det vet vi er en løsning som sikrer at både barna og lokalmiljøet får mest igjen for hver krone.

Bestiller du noe som skal leveres på 17. mai: Send oss en melding med et telefonnummer vi kan kontakte deg på så vi sikrer at det kommer fram :-) 

Gi et valgfritt beløp

 1. Gi det du vil

  For deg som vil støtte oss med et valgfritt beløp

  Valgfritt beløp

  Ubegrenset antall

Velg en belønning

 1. La fritidsaktivitetene blomstre

  Med våre frø får du tre ting på en gang. I tillegg til å få fine blomster i hagen, sikrer du også et blomstrende kulturliv med å være med å holde liv i drilltilbudet vårt. Og dessuten: Blomstene er slike som bier liker. Så redder du verden litt også. Frøtype kan variere.

  200 kr

  1 har valgt denneUbegrenset antall
 2. Is på 17. mai

  Det blir ikke noen 17. mai uten iskrem. Bor du i Ski eller Ås kan du kjøpe av oss og få pakken levert på døra på selve 17.mai av en av våre drillere. Isen leveres ferdig desinfisert og etter avtale. Bestilles før 15.5. Isen blir levert med et skikkelig drilltriks.

  500 kr

  2 har valgt denne8 stk. igjen
 3. En bursdagsdrill i disse korornatider

  Kjenner du noen som har bursdag i mai og som ikke kan feire på grunn av korona-krisen? Vi kan komme marsjerende og drille for jubilanten. Vi tar selvsagt også med oss en bursdagssang. Må kunne gjennomføres nå i mai i Ås eller Ski.

  1 000 kr

  5 stk. igjen
 4. Eget 17. mai tog

  Få besøk av oss på selve dagen. Noen av drillerne våre stiller på sikker avstand opp i hage eller utenfor der du bor og fremfører to marsjer. Her er det lov å komme med marsjønsker. Må skje i Ås/Ski, og bestilles før 15.5

  2 000 kr

  4 stk. igjen
Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Camilla Grøstad Werner
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Camilla Grøstad Werner er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×