Støtt Finstad skolekorps så vi kan fortsett å spre musikkglede
24 190 kr
106 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

30% av målet oppnådd
24 190 kr30 % av 80 000 kr

Støtt Finstad skolekorps så vi kan fortsett å spre musikkglede

Alle pengene som samles inn går til å sikre at korpset kan fortsette å spre musikkglede blant barn og unge og andre på Finstad også i fremtiden.

Kjære alle korpsvenner - nå trenger vi din støtte for å spre musikkglede! Korpset står nå i en situasjon hvor nesten all inntekt har falt bort pga koronasituasjonen. Vi har vanligvis mye aktivitet på våren, bl.a. årets viktigste inntektskilde 17. mai, i tillegg til Finstad landsbyfestival, kakelotteri og andre aktiviteter som har gått i vasken, og dette gjør at korpset nå er i en vanskelig økonomisk situasjon.

Men, vi gir ikke opp! Instruktører og musikanter har tatt korona-utfordringen på strak arm og har i flere uker øvd gjennom videoundervisning med både gruppe- og enkelttimer. Før 17. mai fikk vi to fysiske øvinger sammen ute, og videoen under viser vår aller første udigitale øving etter nedstening. 


17. mai holdt vi konsert og sørget for 17. mai stemning for pyntete og glade mennesker på Finstadfeltet: Finstad skolekorps live på 17. mai  

Tidligere rundt påsketider har vi også laget musikkvideo med signaturmelodien vår Igquirha alene sammen. Den ble delt av selveste kulturministeren!

Finstad skolekorps er et musikktilbud for barn og unge på tvers av kjønn og funksjonsnivå. Barna får låne instrument, og får individuell opplæring av dyktige instruktører. De har samspilløvelser med andre barn, og får vært med på konserter og seminarer . Korpset står også for det meget populære tilbudet "Blås i skolen", som gir de minste barna en introduksjon til korpslivet i SFO-tiden. 

Lions og Vinkl har allerede støttet oss, kanskje  er det flere bedrifter og organisasjoner som kunne tenke seg å bidra? Vi er svært takknemlige for alle bidrag som kan hjelpe oss.

Hold avstand, hold dere friske og husk at alt blir bra!Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 979 851 030

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Anne Skorpetveit er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×