LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for "Jeg var syk og dere så til meg"

"Jeg var syk og dere så til meg"

Innsamlede midler vil gå til ulike koronatiltak i våre samarbeidsland

I Johannes kap. 21 står det om den tredje gangen Jesus viste seg for sine venner etter oppstandelsen. Han møter slitne og sultne disipler. Jesus forteller dem hvor de kan få stor fangst og tilbereder så et måltid til dem. Slik omsorg ønsker også vi å gi til de i våre samarbeidsland som nå er inne i en tung og mørk tid på grunn av korona.

OKHALDHUNGA SYKEHUS SPILLER en nøkkelrolle i et stort område i øst-Nepal. Smittede koronapasienter vil trenge mange døgn på sykehuset med medisiner, oksygen og smittevernutstyr. Dette vil koste mye mer enn pasientene selv har råd til å betale.

I NORMISJONS PROSJEKTOMRÅDER i Assam i India er det mange dagarbeidere som står uten inntekt på grunn av portforbud. De har verken penger til å kjøpe mat eller tilgang på såpe og hygieneartikler som kan hjelpe til med å forebygge viruset

I ECUADOR HAR MYNDIGHETENE mistet kontrollen i deler av landet, og sykehusene opplever kaotiske tilstander. Dagarbeidere står også her uten inntekt og har ikke råd til å kjøpe mat.

NESTEN TJUE MILLIONER mennesker i Bangladesh har blitt arbeidsløse på grunn av koronapandemien. Det er rapportert at inntektene til de som bor i slummen i Dhaka og de fattige på landsbygda har falt med hele åtti prosent, som betyr at inntekten deres nå ligger på bare tre kroner om dagen.

NORMISJON ØNSKER å distribuere matkasser, hygienesett, smittevernutstyr og medisiner til sårbare familier.

La oss sammen være Jesu øyne, ører, hender og føtter i vår verden og være med å gi helsehjelp og mat til de som trenger det i denne krisetiden.

*Dette er eksempler på hva de innsamlede midlene vil brukes til. Midlene vil bli fordelt til koronatiltak i flere av våre samarbeidsland etter behov.

"Jeg var syk og dere så til meg"

16 262 kroner innsamlet

37 givere
Avsluttet 29.07.2020
54% av 30 000 kr
NORMISJON sitt profilbilde
NORMISJON mottar pengene

Om organisasjonen

Normisjon er en ideell organisasjon med et særlig hjerte for urfolk og minoritetsgrupper med prosjekter i Asia, Afrika, Midtøsten og Sør-Amerika. Vår visjon er Jesus Kristus til nye generasjoner og folkeslag.

Tusen takk for at du er med på å utgjøre en forskjell! 


Organisasjonsnummer: 860 474 522
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
NORMISJON er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×