Flyttehjelp til alenemor
4 856 kr
22 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

4 856 kr12 % av 40 000 kr

Flyttehjelp til alenemor

Flyttehjelp til ei aleinemor

Ei veninde eg mista kontakta med for mangen år siden tok i dag kontakt.
Som aleinemor vil ho etterkvart ha krav på noke stønadar, men det vil ta opp mot 5 mnd å få igjennom søknadar til NAV, og ho treng penger nå! Ho har ikkje rett til noken stønadar før ho har meldt adresseendring, og ho får ikkje flytta før ho har penger. I hennes område er det ingen utleigare som godtar nav-garanti ang depositum, ho treng leie for ca 3 mnd til alle søknadar er godkjent samd nokon kroner til det mest nødvendige av møbler og inventar. Målet som er satt er eit minimum av det som er nødvendig for å gi ho ein sjanse til å starta på nytt.

Om noken vil hjelpe ho vil det bli tatt imot med største glede og takknemlighet. Om du sjølv ikkje har anledning til å gi, vil vi også væra ytterst takknemlege om nokon vil dela denne spleisen for å kunne nå ut til fleire💖

Av åpenbare grunner må denne kvinna væra anonym, og utbetaling skjer til min konto der eg vidare overførar direkte til ho i etterkant. 

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Randi Gran
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Bygg inn
Randi Gran er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×