LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Metalheads Against Bullying 2021

Metalheads Against Bullying 2021

Alt går direkte til metalheads against bullying for å sørge for at de er på veien i 2021.

Kjære alle sammen. 

- Både metallskaller, rockere og de som evt liker annen musikk som ikke er i den gata også :heart:

MAB står i fare for å ikke kunne rulle med bussen i 2021, fordi festivalåret 2020 er avlyst og bussen som trenger vedlikehold og kjærlighet står nå dessverre stille.

Det er fare for at MAB får store problemer med å kunne være den hjelpende hånden de ønsker å være og er, siden festivaler er det som holder MAB stort sett igang så de kan hjelpe mennesker i kampen mot mobbing.

For at 2021 ikke skal bli trøblete, så har jeg bestemt meg for å hjelpe Leif og Metalheads Against Bullying ved å lage denne spleisen :heart:

Metalheads Against Bullying er for de som ikke har så god kjennskap, en frivillig organisasjon som får inn sine hjelpemidler i forbindelse med konserter, festivaler o.l og hjelper bl.a barn og ungdom som opplever mobbing i skolen. De er uvurderlige i rock og metallmiljøet, men hjelper alle mennesker i alle ulike situasjoner og ikke bare innenfor rock og metall.

Jeg vil gjerne få fortelle litt :heart:

Leif Munkelien reiser utrettelig landet rundt, med åpent hjerte og åpent sinn for å bistå mennesker i kampen for aksept og mot mobbing. Jeg vil gjerne få åpne denne spleisen på vegne av MAB, for jeg er en av de som han personlig har gjort mye for og jeg har også sett alt han gjør for andre på kloss hold.

MAB gjør ekstrem forskjell.

Både ved å være tilstede på tilstelninger samt å hjelpe folk i hjemmet, innenfor skole, rus, traumer, selvskading. En til en hjelp og hjelp for grupper

Det var for noen år siden min datter ble ganske stygt mobbet på skolen. Mobbet såpass at jeg som fortvilet mamma måtte både ringe advokatbistand samt si ifra meg 100% daglig omsorg så hun kunne slippe unna ved å bytte skole og flytte til sin pappa - en lei situasjon - at jeg ble oppmerksom på Leif og metalheads against bullying.

Leif så min store frustrasjon, brukte tid på å lytte til meg, og så ble jeg en del av MAB i en lang periode, og jeg må si at Leif Munkelien virkelig gjør en enorm forskjell. 

Man ser han og crew på festivaler o.l - men den største jobben. De aller viktigste sakene er der han brått kan sette seg i bilen sin for å kjøre tur retur Årnes - Bergen- fordi noen har det vanskelig, "bare" for en enkeltperson. Det er aldri noe "bare" for Leif. Alle er viktige.

Nei. Det skrives ikke om. MAB jobber taushetsbelagt.

det er dette som gjør Leif så forbanna unik, det med hans menneskesyn og hans person. 

Jeg har reist litt med Leif.

Plutselig kan han si: du Mia - her har vi en oppgave. Er du klar for 8 timer i bil? Så drar vi. Pakker det nødvendigste og booker overnatting.

- Eller tar bussen. Det rimeligste alternativet - for alle pengene MAB får via salg av sitt merch går til formålet å hjelpe. Smitt og smule.

Leif er metall miljøets livvest og engel når det blåser til storm.

Alltid et øre som lytter, alltid tilgjengelig for menneskene som søker hans hjelp.

Jeg vil si at denne mannen er grunnen til at mange med problematiske mobbe-hverdager står stødigere idag.

Han er livhjelp når fortvilet ungdom har det beinrøft, og han avverger de største personlige krisene man aldri hører noe om.

Takket være Leif har mange livet sitt i behold, når utfallet kunne vært så dårlig. Takket være Leif sin utrettelige innsats for mange og for de få (i det private) så er mange tryggere, selvmord har blitt unngått.

Som medarbeider til tider, som venn gjennom noen år nå, som en som han har hjulpet oppretter jeg denne spleisen for Leif Munkelien og metalheads against bullying. Det er ingenting å lure på.

Denne livbøyen og dette ankeret har vi ikke råd til å miste.

Mia Maria Aale.


Metalheads Against Bullying 2021

11 376 kroner innsamlet

56 givere
Avsluttet 13.08.2020
22% av 50 000 kr
Mia Maria Aale sitt profilbilde
Verifisert
Mia Maria Aale
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Mia Maria Aale er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×