LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp Kirkens Bymisjons gatenære arbeid gjennom sommeren!

Hjelp Kirkens Bymisjons gatenære arbeid gjennom sommeren!

Alt Arti7 samler inn i denne Spleisen går uavkortet til Kirkens Bymisjons arbeid med miljøet rundt Vår Frues kirke i sommer, da kirken må holdes stengt.

"Med hjelp fra dere kan vi klare å opprettholde, og utvide, tilbudet til en sårbar gruppe mennesker gjennom sommeren", sier Odd Halvor Moen, gateprest og fagansvarlig for Kirkens Bymisjons gatenære arbeid.

"Svært mange mennesker har Vår Frue som sitt daglige møtepunkt og holdepunkt i en krevende tilværelse. Der møter de varme og omsorg, opplever verdighet og tar del i et inkluderende fellesskap. I mars måtte vi stenge kirken pga. koronasituasjonen, og den vil trolig ikke kunne åpnes igjen før tidligst ved årsskiftet. Dette stiller store krav både til kreativitet, ressurser og innsats for at vi fortsatt skulle klare å ivareta mennesker rundt oss på en god måte.

Og dette har vi langt på vei klart! Vi flyttet umiddelbart utendørs til kirkebakken, hvor det utviklet seg fra noen frosne sjeler rundt de nyinnkjøpte bålpannene til at vi nå daglig har store mengder besøkende som deltar i utendørs sjakk, boccia, quiz og sang, nesten uansett vær. Og vi har selvsagt videreført kaffe og matservering utendørs!

Vi ser et potensial for videreutvikling av tilbudet også, og planlegger både utendørs yoga og teater og andre spennende aktiviteter. Vi ser også at når vi driver mer synlig utenfor Vår Frue så tiltrekker det seg "vanlige" borgere på bytur, noe som er veldig viktig og kjærkomment og bidrar til å viske ut skillene mellom menneskene i byen vår og skaper et enda større fellesskap", avslutter en entusiastisk gateprest.

Men skal Kirkens Bymisjon klare å opprettholde og kanskje videreutvikle dette gjennom sommeren, trenger de hjelp. Så alle bidrag er svært kjærkomne, og kommer mange mennesker til gode.

Takk for at du støtter opp!






Hjelp Kirkens Bymisjons gatenære arbeid gjennom sommeren!

16 450 kroner innsamlet

7 givere
Avsluttet 15.08.2020
16% av 100 000 kr
Ikke-verifisert
Sverre Brandhaug
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Sverre Brandhaug er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×