Redd Sjetne Bydelshus
57 877 kr
95 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

57 877 kr57 % av 100 000 kr

Redd Sjetne Bydelshus

Alle pengene som samles inn går til å sikre videre drift av Sjetne Bydelshus.

Alle pengene som samles inn går til å sikre videre drift av Sjetne Bydelshus.

Sjetne Bydelshus er et felles gode for alle oss som bor i Sjetnemarka, Kroppanmarka og Okstad. Om det er bryllup, konfirmasjon, revyer, møter, fredagskaffen eller for eksempel barnedåp, vi har noe å tilby!

Bydelshuset.


Vi er snart i juni. Bydelshuset har fått redusert leieinntekter med over 45 % dette hovedsakelig fra arramententer siden 12. mars. Får ikke Sjetne Bydelshuset økonomisk støtte snart, kan vi risikere å miste hele bydelens samlingssted som siden 1985 har fått oss til å le, danse og servert oss nydelig mat og drikke.

For Sjetne Bydelshus betyr det ikke noe som helst at det er bevilget 300 millioner ekstra til kulturlivet i revidert nasjonalbudsjett. Siden Sjetne Bydelshus er en bedrift som ikke betaler moms faller bydelshuset mellom alle stoler når det gjelder myndighetenes ordninger for å kompensere inntektstap. Vi får ingen slik støtte noen steder. Og nå er situasjonen veldig alvorlig.

Sjetne Bydelshus har fra 2018-2020 vært gjennom en omfattende opprustning, huset er pusset opp for 4,5 millioner og er satt i stand for og møte fremtiden. Planen var at 2020 skulle bli det året der bydelshuset skulle bli den møteplassen for innbyggerne i Sjetnemarka, Kroppanmarka og Okstad bygda trenger.

Dette tærer på egenkapitalen og huset sliter. Nå trenger huset støtte fra sambygdingene, bli med og støtt opp om Sjetne bydelshus så kommer oss gjennom krisa.

Sjetne bydelshus skal være et sosialt møtested og kulturhus også i fremtiden.

Støtt Sjetne Bydelshus!

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 999 272 134

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Jannike Olufsen Granamo er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×