Prosjektbilde for Gi et løft til brukerne av Barnas Stasjon Oslo

Gi et løft til brukerne av Barnas Stasjon Oslo

La oss sammen gjøre en forskjell for at familier i utfordrende livssituasjoner får en bedre dag

Stretch sommerlunsj 2020: ingen mingel, men desto mer omtanke!

Omtanke smitter – alt teller! Dette mantraet var toneangivende for vår sommerlunsj i fjor, som vi gledet oss til å spille videre på i år. Omtanke har alltid vært en av tre kjerneverdier i Stretch, og i samarbeid med Corporate Good har vi systematisert vår innsats for samfunnsansvar.

Stretch Norge har valgt å fokusere på barn, unge og deres foreldre i vårt nærmiljø som er i utfordrende livssituasjoner. Den Blåkors-drevne organisasjonen Barnas Stasjon har vært vår partner i noen år. Gjennom direkte kontakt med deres daglige leder sikrer at det vi har å gi i form av tid, ting og penger treffer familienes behov. Gleden var stor da vi i fjor kunne overrekke nesten 300 kinobilletter, popcorn og brus, til familier som sårt trenger gode opplevelser. Dette var resultat av en spleis som vi gjorde under sommerlunsjen vår sammen med våre forretningspartnere, kunder og bransjevenner. Omtanke smitter!

Vårt mål er å gjennomføre en bransjespleis for å kunne hjelpe Barnas Stasjon i år også, sommerlunsjen kan vi ikke gjennomføre, men samfunnsansvaret er viktigere enn noen gang i disse spesielle tider.

Nylig var vi på besøk hos Barnas Stasjon på Sagene i Oslo. I samtale med Sophie Leenderts fikk vi vite mye om alt de gjør for å hjelpe: I tillegg til samtaler, kurs og aktiviteter, samler de inn pent brukte barneklær og utstyr, og gir ut til brukere som har avtale om individuelle tilbud. Nå som de endelig har åpnet opp igjen etter COVID-19, er de glade for å la familier og barn besøke det de kaller “Bruktboden”. Dette er loftet der familiene kan få velge seg ut ting som de trenger uten at det koster noe for de.

Sammen med Sophie fant vi ut at vi skal gjøre et prosjekt av å friske opp Bruktboden til å være et mer attraktivt rom. Det skal tas mål og planlegges, kjøpes inn hyller og organiseres. Dette skal vi i Stretch hjelpe til med.

Vi har også en målsetning om at deler av Spleisen også skal brukes til aktivitetsdager for familier til høsten. Vi planlegger i samarbeid med Barnas stasjon, der vi- og gjerne sammen med våre bransjevenner tilrettelegger og gjennomfører alt ved arrangementet: Vi handler for midler hentet inn under spleisaksjonen, og stiller med folk for å få gjennomført aktiviteten og dekker kostanden ved utflukter for familiene. Akkurat hva og hvor avhenger av tematikken på aktivitetsdagen. En aktivitetsdag kan være en tur til Hovedøya, ut i skogen, lek på Eventyrfabrikken eller Høyt og Lavt Klatrepark.

Vi ønsker å gjøre dette sammen med samarbeidspartnere og kunder. Vil du eller din organisasjon være med på å bidra i form av tid og eller penger i en spleisaksjon?

Vi kan love dere glede og stolthet som bidrar til økt samhold hos dere også!

Gi et løft til brukerne av Barnas Stasjon Oslo

31 780 kroner innsamlet

38 givere
Avsluttet 10.07.2020
39% av 80 000 kr
STRETCH NORGE AS mottar pengene
Anja Kristine Gulbrandsen sitt profilbilde
Verifisert
Anja Kristine Gulbrandsen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Anja Kristine Gulbrandsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×