Støtt KBKs dugnadsspleis: "Hjelp oss til Mjøndalen"
121 000 kr
411 givere
Avsluttet
En tjeneste fra
121 000 kr93 % av 130 000 kr

Støtt KBKs dugnadsspleis: "Hjelp oss til Mjøndalen"

Alle pengene vi samler inn går til å optimalisere reisen til og fra Mjøndalen-Kristiansund søndag 28.juni.

Corona har gitt klubben en rekke utfordringer. Takket være hardt arbeid og med solid støtte fra hele Nordmøre har vi sammen taklet dette på en forbilledlig måte.

Årets sesong vil medføre at kampprogrammet blir særdeles komprimert og dette parallelt med at flytilbudet er svært redusert gir også utfordringer. Når man i tillegg er satt opp med 4 av de 6 første serierundene som bortekamper forsterkes disse utfordringene.

Onsdag denne uke spiller vi borte mot FH Haugesund, søndag borte mot Mjøndalen, torsdag 02.juli hjemme mot Molde FK før Strømsgodset borte søndag 5. juli!!!

Kampprogrammet, kombinert med rutetilbud gjør at laget må være på reisefot tilnærmet konstant og uten mulighet for å trene og til optimal restitusjon.

I forbindelse med bortekampen mot Mjøndalen kommende søndag er «beste mulighet» å reise fra Kvernberget fredag og med retur mandag ettermiddag. Vi har også sjekket muligheten for å reise fra Årø, Vigra og Værnes uten at noen av disse gir oss en bedre løsning.

Vi jobber derfor med mulighet for å reise med charter fra Kvernberget t/r søndag og som vil gi optimal mulighet til forberedelse inn mot kampen. Ekstrakostnaden for klubben ved en slik løsning er på kr 125.000,-.

I en vanskelig tid for mange er det kanskje dårlig «timing», men er det noen med blått hjerte som har anledning til å være med å dekke inn merkostnaden har vi opprettet en spleis.

Vi blir i så fall veldig glad for alle bidrag, store som små.

Vi håper å dekke inn beløpet innen fredag denne uken og slik at guttene får de beste forutsetninger til søndag.

Takk til alle som bidrar!

Opprettet av
VerifisertKaroline Almvik
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 986 211 497

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Karoline Almvik er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×