LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for House on Fire Musikkvideo

House on Fire Musikkvideo

Alle pengene som samles inn går til produksjon av musikkvideo.

Når Covid-19 satt en stopper for turnéåret 2020, hvor hele Norgesturneen ble umuliggjort, trakk vi oss undertrykte tilbake i studio for å skrive nytt materiale. Målet med innspillingen var å tyne all den energien, kreativiteten og lidenskapen vi ikke kunne utfolde på scenen inn i en studioinnspilling som tar Underwing til et nytt nivå.  



«HOUSE ON FIRE»  

Global politikk, naturlige sykluser, menneskeskapte katastrofer, rasisme, virus, polarisering, terroriserte og undertrykte borgere. Uansett hvor mye som måtte ødelegge for vår utvikling ser vi at folket hever seg, tar tak i problemene og kjemper for det som er rettferdig. Ting må av og til brenne ned for å vokse opp igjen.   

Vi mener vi har laget vår beste låt og denne låta fortjener vår feteste musikkvideo hittil!   

Lenge har vi fundert på hvilken retning vi skal ta det visuelle med denne låten ettersom den kan tolkes på flere måter samt relatere til en rekke hendelser vi har sett utfolde seg globalt de siste årene. Svaret ble en tidløs retning som pakker kjent problematikk inn i en nervepirrende setting, fylt med metaforer.  

Vi er sikre på at denne musikkvideoen vil fremme en følelse av urettferdighet, perversitet og hat, men samtidig håp i håpløse situasjoner. Dette er viktige temaer som bør belyses og vi føler oss trygge på at plottet vi har konspirert frem vil treffe folk på et eller annet plan de sjeldent blir truffet på.  

Ved å støtte oss til å realisere dette prosjektet kan du blant annet få eksklusive rekvisitter brukt under innspillingen, navnet ditt i takkelisten på slutten og du kan til og med få en statistrolle i selve musikkvideoen!  

Vi har skaffet oss filmcrew, regissør, mange gode lokale samarbeidspartnere og vi har lagt ned utallige timer i planleggingen av denne videoen. Men før vi kan sette i gang vil vi ha dere med på morroa, slik at vi sammen kan lage årets musikkvideo!

House on Fire Musikkvideo

20 088 kroner innsamlet

28 givere
Avsluttet 02.09.2020
100% av 20 000 kr
Thomas Myhren sitt profilbilde
Verifisert
Thomas Myhren mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Thomas Myhren er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×