Sandnes Røde Kors Hjelpekorps trenger hjelp til innkjøp av 2 nye snøscootere til redningsarbeid
33 100 kr
89 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

33 100 kr14 % av 230 000 kr

Sandnes Røde Kors Hjelpekorps trenger hjelp til innkjøp av 2 nye snøscootere til redningsarbeid

Snøscooterne vi har dag har nådd pensjonsalder og det er påtide med nye moderne scootere som er mer miljøbesparende og driftssikre.

I Sirdal på vår vaktstasjon ved Sinnes går en stor del av tjenesten vår ut på å være i beredskap for den kommunale helsetjenesten med blant annet å yte førstehjelp til både turister, hyttefolk og fastboende. Når syke eller sårede ikke befinner seg i tilknytning til vei er det nødvendig med snøscooter for å komme til og for å frakte pasient til vei. Mange ganger er også pasientens ledsager med. Vi er på et vis en ambulanse for transport utenfor vei. Vi søker penger til å bytte ut våre eldste snøscootere, som nå er 11 år gammel og er moden for utskifting. Nye og moderne snøscootere vil også gjøre oss i stand til å ta oss bedre frem når føret er som vanskeligst. Samtidig ønsker vi også å modernisere pulk/slede til et oppsett som vil bedre fremkommeligheten i dårlige/vanskelige snøforhold for å øke komforten for den skadde eller syke og gjøre transporten mer skånsom.

Det har også vært tilfeller hvor snøscooter er brukt mer lokalt fks. ved de store snømengdene som kom i 2019 på Jæren hvor vi måtte bistå bilister som sto fast i store snømengder.

Sandnes Røde Kors Hjelpekorps har også førstehjelpsvakt ved idrettsstevner, festivaler, konserter og skiutfartssteder. Mannskapet har da med seg nødvendig førstehjelpsutstyr, samband og transportutstyr og kan straks ta seg av folk som har behov for bistand eller er blitt skadet.

Vi i Sandnes Røde Kors takker på forhånd for all støtte i mottar 

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 975 580 806

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Rune Larsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×