Nødhjem til eierløse katter
26 500 kr
94 givere
Avsluttet

Nødhjem til eierløse katterPotespor i Hjertet er en idèell (ulønnet og frivillig) organisasjon som hjelper eierløse katter i nød døgnet rundt. Vi er to personer som har dedikert livet til disse forsvarsløse dyrene og jobber for at tilværelsen skal bli bedre for dem. Kattene vi hjelper trenger et midlertidig sted å bo til de får nye hjem. For å hjelpe så mange lidende katter som mulig trenger PiH et tilpasset kattebygg og dette har vi mulighet til å få opp med økonomisk drahjelp, sponsorer og litt arbeidskraft.

Foreløpig bor kattene bl.a i en liten avdeling i daglig leders private hjem. Andre katter bor i ei brakke utenfor huset og resten i ulike fosterhjem. Det er katter som må behandles, rehabiliteres og forvares før de får nye, permanente hjem. Flere ulike rom i huset er disponert til karantene og medisinering av katter som har behøvd det. Pga. det enorme presset om katter som trenger hjelp har daglig leder omtrent ikke noe ordentlig hjem selv lenger. Tilværelsen blir enklere og bedre for alle involvert dersom vi får drømmen om kattehuset oppfylt.


 

Budsjett:
Vi har litt over 60 000,- fra før av som vi vant i en konkurranse, og disse pengene er øremerket til å bruke på dette prosjektet. Selv om dette er en god start så trenger vi mye mer. Vi er totalt avhengig av sponsorer og dugnadshjelp for å få opp kattehuset.

Status og plan:
Vi har FIRE brakker som vi ønsker å sette sammen til ett bygg på ca. 25 kvm. Alle mulighetene og arbeidsoppgavene får en oppgradering. Det skal  legges en liten grusvei foran og bygges kattegård på baksiden. 

En enkel tegning av planen for brakkene.


Ting vi trenger penger og hjelp til:

 • Lage fundament (påbegynt). Jeg aner ikke hva det burde lages av, men jeg vet det må  kunne bære noen kilo da det skal stå fire brakker der til slutt.
 • Transportere brakkene fra der de står til eiendommen vår, og sette dem sammen oppå fundamentet.
 • Ombygge brakkene etter en tegningene våre så de blir praktiske, funksjonelle og oppfyller Mattilsynets krav. Det innebærer riving av noen vegger, oppsett at noen nye, fjerne vindu og gamle dører, tette der det har vært vindu og sette inn nye dører. Kanskje noen reperasjoner.
 • Elektriker og rørlegger.
 • Maling, henting/bæring/montering av div møbler, annet innendørsarbeid for å gjøre i klar kattehuset til bruk.
 • Noen som kan snekre oppstallingsbur og kattedo-stasjon vi har tegnet.

Brakkene våre:

 • Brakke 1 og 2: Står foreløpig i gårdsplassen vår.
 • Brakke 3 og 4: Står på Kyrksæterøra, nærmere bestemt ved broen før HAMOS. De er bare noen kilometer unna oss, men må demonteres ifra hverandre før flytting og helst settes sammen igjen på samme dag - altså etter fundamentet er klart. Disse har ikke gulv og står rett på et fundament fra før.

Brakke 1.

Brakke 2.

Brakke 3 og 4.

Hvor kattehuset skal stå.

Du kan følge fremdriften av prosjektet på vår Facebook- eller hjemmeside.


Alle kan ikke gjøre ALT, men alle kan gjøre NOE.

Bli bedre kjent med oss på:
Facebook: Potespor i Hjertet
Instagram: potespor
Hjemmeside: www.potesporihjertet.no

Takk til alle som støtter og hjelpe oss.
Stor klem fra to- og firbeinte i Potespor i Hjertet.

Opprettet av
VerifisertTina Strandheim
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 915 780 571

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Tina Strandheim er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×