Reunion kvinne-weekend kvinner SPLEISER støtte til medsøstre
2 600 kr
7 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

2 600 kr86 % av 3 000 kr

Reunion kvinne-weekend kvinner SPLEISER støtte til medsøstre

Pengene går til å kjøpe munnbind, antiback og såpe og annet materiell for beskyttelse mot Covid-19Det er et luksusgode å kunne beskytte seg mot corona viruset ved å holde seg hjemme. Mange steder i verden er ikke det tilfelle. Viruset gjør ikke forskjell på folk, men evnen til bekjempelse og konsekvenser ved tiltak rammer svært ulikt.

Kvinner i Vest Etiopia står klare med oppbrettede armer til å gjøre en innsats i sine lokalmiljø for bekjempelse av Corona spredning. Men de vil gjerne bidra enda mer - med din hjelp!

 Vi vet at mange sårbare land og grupper i samfunnet er svært utsatt og rammes verst. I vest Etiopia lever mange fra hånd til munn, og det vil ikke være mulig å holde seg hjemme over tid uten tilgang til inntekt eller mat. Når elekstrisitet er ustabil kan man heller ikke jobbe fra hjemmekontor.

Men, man kan beskytte seg ved å vaske hender med vann og såpe; og ellers bruke antibac; masker eller hansker - dersom dette er tilgjengelig.

WEWEP kjører prosjektbilen til Addis Ababa for å kjøpe inn slikt materiell og distribuere dette gjennom sine kommunale samarbeidsnettverk med helsemyndighetene i prosjektområdene i Vest Etiopia. Gjennom et samarbeidsnettverk for bekjempelse av kvinnelig omskjæring har de gode kontakter med kommunale myndigheter og nå tekniske kommitteer som er satt opp for å håndtere corona med mandat fra myndighetene. Materiellet som kjøpes inn vil distribueres gjennom disse kommunale tekniske kommitteene.

Med et bidrag på ca 300 NOK får en person i Vest Etiopia såpe, to typer antibac, maske og hansker.

Det bor millioner av mennesker i disse områdene, så jo mer desto flere kan nås og beskyttes mot viruset.

Nå er det virkelig en anledning til å utgjøre en forskjell gjennom å bruke kanalene for en kirke med stort nettverk og posisjon i samfunnet i Vest Etiopia. Bli med WEWEP staben og NMS på global dugnad!

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 940 325 501

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Laila Karin Tusvik Helle er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×