LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtt Fontenehuset Gjøvik i flytteprosessen

Støtt Fontenehuset Gjøvik i flytteprosessen

Alle pengene går til møbler og utstyr i nytt hus for Fontenehuset Gjøvik, slik at medlemmene kan oppleve mestring og fellesskap gjennom arbeid.

Fontenehuset Gjøvik er et arbeidsfellesskap for mennesker som har eller har hatt psykiske helseutfordringer. Visjonen er at mennesker skal kunne oppleve likeverd, gis håp og muligheter. Medlemmer er aktivt med og drifter huset og sammen skaper vi en inkluderende arbeidsplass hvor vi får trent «arbeidsmuskelen» vår og får et sosialt nettverk. I tillegg har huset en egen modell der de bistår medlemmer med hjelp til arbeid og/eller studier.

Resultater fra vår medlemsundersøkelse (2019) viser at 91% rapporterer om bedre helsesituasjon. Siden vi åpnet Fontenehuset i Gjøvik i 2018 har vi hjulpet 10 medlemmer ut i jobb! Vi er også en stor gjeng som daglig drifter huset, dette gjør at vi får en struktur på dagen og bidrar til noe meningsfullt. Et sitat fra et medlem er:

«Den tyngste jobben ble rett og slett og ikke ha noen jobb. Ved et lykketreff fant jeg Fontenehuset på Gjøvik. Jeg møtte en gjeng som tok imot med åpne armer og smil. Jeg fikk lov å bidra som best jeg kunne til den daglige driften i det flotte fellesskapet av medlemmer. Jeg oppdaget at noen hadde bruk for meg og satte pris på det jeg fikk utrettet i løpet av dagen».

Vi er nå 56 medlemmer og blitt så mange at vi har vokst oss ut av huset vi bruker nå. Derfor er vi på jakt etter et nytt hus innen mai 2021. I et større hus trenger vi mer møbler og utstyr slik som flere bord, stoler, resepsjonsdisk, PC’er, printer og andre ting som gjør at vi kan ha en god arbeidshverdag. Selv om driften av huset sikres gjennom statlige og kommunale midler, får vi ikke dekket slike investeringer.

Vi håper så mange som mulig ser hva dette tilbudet gjør for oss og at du har lyst å bidra til at vi kan fortsette med det gode arbeidet vi har fått til så langt.

Alle bidrag vil bli mottatt med stor takknemlighet!🧡


Støtt Fontenehuset Gjøvik i flytteprosessen

11 415 kroner innsamlet

42 givere
Avsluttet 13.12.2020
22% av 50 000 kr
Kirsti Østhagen sitt profilbilde
Verifisert
Kirsti Østhagen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Lenke
Bilde
Plakat
QR-kode
E-post
Bygg inn
Kirsti Østhagen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×