Bli med å rydde Larvikkysten!
50 200 kr
56 givere
32 dager igjen

En tjeneste fra SpareBank 1

50 200 kr5 % av 1 000 000 kr

Bli med å rydde Larvikkysten!

TV-aksjonen NRK 2020 går til WWFs arbeid med å bekjempe plast i havet. Hvert år havner åtte millioner tonn plast i havet. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Vi skal redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene.

Visste du at kysten vår er en søppeldynge?

Det profesjonelle dykkermiljøet i Larvik har sett det med egne øyne, men for de av oss som går på land og  kun ser overflaten er det lett å glemme at det er lag på lag med søppel rett under overflaten.

Få vet hvor stort problem dette faktisk er, men hvis man ser under vannskorpa langs hele Larvikskysten, vil du se sannheten. Dette vil ABAX og lokale dykkere gjøre noe med, men vi trenger din hjelp.

Et hav av søppel
Fiskestenger, tilhengere, dekk, glemte krabbesnører, sykler, hauger av plast og annet avfall dekker mye av havbunnen her i Larvik. Faktisk er det en stor haug av batterier som er dumpet like utenfor Stavern brygga og som forurenser vårt lokale badevann.

Problemet vokser
Alt som går tapt i naturen eller havner i vannet forårsaker mye skade på økosystemet. I tillegg flytter havstrømmene avfall fra andre land opp til norske farvann. Vi har flere generasjoner med tapt søppel som ligger på havbunnen , og det er på tide med en dugnad. Målet er å ta opp 1 tonn avfall.

Gi penger til opprydding!
For hver 1000 kr som blir donert til TV Aksjonen og WWF gjennom denne Spleis-siden, vil ABAX i samarbeid med Larvik Kommune og profesjonelle dykkere i Larvik & Stavern rydde opp kysten vår. Sammen kan vi doble innsatsen.

Vi ber derfor deg og resten av Larvik om å støtte TV Aksjonen og bidra til å doble effekten ved å donere penger via Spleis.

Vis lokalt engasjement og bidra til å rydde opp i havet!

Opprettet av
Pengene utbetales til
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Delingsbilder
Plakat
Bygg inn
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×