TreStykker - flytende møtplass på Store Lungegårdsvann
6 153 kr
26 givere
Avsluttet

TreStykker - flytende møtplass på Store Lungegårdsvann

TreStykker skal i år bygge en flytende offentlig installasjon på Store Lungegårdsvann. Installasjonen vil stå minimum i 2 år til allmenn glede for alle som ferdes rundt Store Lungegårdsvann. Vi håper selvsagt den vil stå mye lenger.

Midlene vi får inn går til bygging og realisering av årets prosjekt i Bergen. Vi har fått tak i det meste, men vi trenger hovedsakelig mer midler til sikring/forankring av prosjektet og evt. småting vi trenger underveis. Ditt bidrag vil bli med på å heve prosjektet for deltakere/byggere og visuelt. Vi sender invitasjon til åpningen når det nærmer seg, som trolig er 6.august.

TreStykker er en uavhengig workshop for arkitektstudenter ved AHO, BAS, NMBU og NTNU. Workshopen arrangeres for og av arkitektstudenter og har som hovedmål å gi studentene byggeerfaring. 27 studenter fra de fire skolene møttest i påsken for konseptutvikling, og i sommer skal de samme studentene bygge prosjektet. Ved å følge et prosjekt fra ide til ferdigstilling gir workshopen studenter verdifull erfaring fra prosjektledelse, logistikk og byggeplass. Ansvaret for workshopen rulerer mellom skolene, og i år er det fire studenter ved Bergen Arkitekthøyskole som har ansvaret.

TreStykker har vært arrangert åtte ganger tidligere med nasjonal og internasjonal interesse. Alle byggverkene har vært tegnet, prosjektert og bygget av studentene. Tidligere realiserte prosjekter er bl.a. et utstillingsrom for arkitektur og kunst i Trondheim, et naust i Bjørvika, en lekeplass på Nordnes i Bergen og en bypark i Brekstad på Ørlandet.

Les mer om oss på www.trestykker.com

  Gi et valgfritt beløp

 1. Valgfritt beløp

  «Gi det du vil»

  For deg som har lyst til å støtte oss uten å få noe tilbake

 2. Velg en belønning

 3. 500 kr

  «Ditt navn på vår nettside»

  Vi vil legge til ditt navn, evt. logo under "Takk til" på vår nettside.

  3 har valgt denne

Opprettet av
Ingeleiv AndreaIkke verifisert
Ikke identifisert med BankID enda
Pengene utbetales til

Orgnr. 996 499 669

Del innsamlingen
Ingeleiv Andrea er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×