Nyttårsfyrverkeri på Dale
91 600 kr
92 givere
26 dager igjen

En tjeneste fra SpareBank 1

91 600 kr91 % av 100 000 kr

Nyttårsfyrverkeri på Dale

Alle innsamlede midler vil gå til fakler samt et flott og trygt fyrverkerishow.

Dahle IL har i år et ekstra stort fokus på sikkerhet. Dette gjelder trafikksikkerhet, brannsikkerhet og skadesikkerhet ellers for medlemmer og anlegg.

Som et ledd i Dahles sikkerhetsår er det derfor en plan at det i bydelen vår må være mulig å minimalisere risikoen knyttet til nyttårsfyrverkeri. Vi ønsker ingen skal oppleve skader som det vi ser på bildet, eller at skader på bygninger oppstår. Vi ønsker likevel at bydelens barn, unge og voksne skal få oppleve et flott og trygt fyrverkerishow.

Dahle IL har derfor i samarbeid med Engelsrud Fyrverkeri AS, utarbeidet en plan om et profesjonelt fyrverkerishow til årets nyttårsaften. Utskyting vil foregå fra et platå i skogen ovenfor Dahle Kunstgresspark, og hele bydelen vil få utsikt til showet.

Det er i denne forbindelse også planlagt et fakkeltog fra NEAS Arena og opp til Dahle Kunstgresspark for de som ønsker å se oppskytingen fra nært hold. Tidspunkt for arrangementet vil lagt til et passende tidspunkt for små og store.

Etter dette spesielle året fortjener vi alle å gå inn i det et nytt, og forhåpentligvis bedre år med et skikkelig solid og trygt fyrverkerishow på Dale.

Vi håper alle innbyggerne her i bydelen benytter fyrverkeribudsjettet til å bidra til at vi kan få dette til. Næringslivet har allerede signalisert støtte til dette tiltaket.Skader som følge av privat fyrverkeri oppskyting


Opprettet av

Orgnr. 881 435 772

Pengene utbetales til DAHLE IDRETTSLAG
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
DAHLE IDRETTSLAG er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×