LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Egde støtter TV-aksjonen WWF 2020

Egde støtter TV-aksjonen WWF 2020

TV-aksjonen NRK 2020 går til WWFs arbeid med å bekjempe plast i havet. Hvert år havner åtte millioner tonn plast i havet. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Vi skal redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene.

Vi i Egde er med på TV-aksjonen NRK WWF 2020 fordi vi er opptatte av å bidra til bærekraftsmålene, og årets TV-aksjon som handler om plastforsøpling i havet er et enormt felles problem for mennesker og naturen over hele verden. 

Egde har alltid vært verdistyrt. Det betyr at vi er opptatt av å bidra til å gjøre en positiv forskjell for mennesker, samfunn og virksomheter. Dette har blant annet betydd at vi for flere år siden ble Miljøfyrtårn sertifisert. I Egde har vi en grunnleggende tro på å lykkes sammen, som i denne sammenhengen innebærer at vi sammen engasjerer oss i årets TV-aksjon, og oppfordrer alle våre samarbeidspartnere, konkurrenter og kunder til å støtte årets TV-aksjon.

Hva går pengene til i år?

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Med konkrete tiltak der problemene er størst, skal årets TV-aksjon ta plasten ved rota. Sammen skal vi redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene! TV-aksjonsmidlene øremerket tiltak i Indonesia, Vietnam, Filippinene og Thailand.

Pengene som blir samlet inn går uavkortet til TV-aksjonen og blir utbetalt direkte til TV-aksjonen sin konto. Se alle næringslivspleiser

Egde støtter TV-aksjonen WWF 2020

12 650 kroner innsamlet

36 givere
Avsluttet 01.12.2020
50% av 25 000 kr
Egde sitt profilbilde
Egde
Verifisert
Frode Torgeir Ugland står bak spleisen
Avsluttet

Giverliste

Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Frode Torgeir Ugland er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×