Grill til ALLE i Stovner DiscgolfPark
8 767 kr
25 givere
23 dager igjen

En tjeneste fra SpareBank 1

8 767 kr51 % av 17 000 kr

Grill til ALLE i Stovner DiscgolfPark

VI HAR JUSTERT beløpet etter å ha tatt med innsamlede midler: 30.000,- - Stovner bydel 6.000,- Chill og Grill 2.600,- Donert reg.avgift fra avlyst turnering Midlene går til den flotte grillen på bildet!

Stovner Frisbeeklubb - som er 35 år i år!! - etablerte tilbake i 2015 en møteplass for alle i Tokeruddalen - nedenfor Stovner Rockefabrikk. Denne plassen har, som vår intensjon, blitt umåtelig populær, ikke bare blant utøver av idretten Discgolf, men av skoler, barnehager, befolkninga i nærmiljøet, av tur-grupper og turgåere. Plassen er i bruk hver eneste dag, hele uka fra snøsmelt til snøfall, og mye i bruk gjennom vinteren - av alle. Det viser seg at fasilitetene ikke strekker til og vi ønsker å gi befolkninga ennå bedre muligheter til sosialisering på tvers av interesser, etnisk-, religiøs- og sosial bakgrunn ved å montere benkebord, grill, utelys og mulighet for uttrekk av markise ved eventuelt regn eller mye sol. Alt vi skulle klare å få inn av midler med denne spleisen går til den flotte grillen på bildet!

Målet vårt er å gi befolkninga en ennå bedre mulighet til sosialisering på tvers av interesser, etnisk-, religiøs- og sosial bakgrunn. At stedet blir en naturlig plass for lek, moro, læring, idrett og utfoldelse gjennom hele året, fra morgen til kveld - for alle.

Primærmålgruppen er alle beboere i Stovner bydel, skoleelever i alle aldre, turfolket, de som ønsker et sted å være, barnehagebarn på utflukt, en aktiv befolkning som som sosialiserer seg med både discgolf, cricket, bakkeløping og annen form for trening i området, samt alle de som bruker området på vinterstid til både aking og skigåing. 


Gi et valgfritt beløp

 1. Gi det du vil

  For deg som vil støtte oss med et valgfritt beløp

  Valgfritt beløp

  Ubegrenset antall

Velg en belønning

 1. Gullgiver

  Du vil motta en gave fra Stovner Frisbeeklubb. Det kan være en Discgolfsekk, en spesialtrykt disc (frisbee), eller noe helt annet

  1 500 kr

  2 har valgt denne18 stk. igjen
Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 894 417 382

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Jon Henry Marthinsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×