Martin's bensin monster
400 kr
Refundert

Martin's bensin monster

Samler inn penger til kjøp av en bil jeg lenge har hatt lyst til og ha. 

BIlen er en 1989 modelll Ford Bronco med en 4,94l bensin motor.

Alle pengene vil gå uavrundet til bilen/ting relatert til bilen som årsavgift, forsikring o.l

Dette er en bil jeg lenge har drømt og eie og nå har det dukket opp en grei utgave til salgs. Egentlig ville jeg kjøpe den selv uten og måtte spør andre, men da jeg kun tjener 7000 kroner per måned, og ikke har lov tjene et rødt øre mer pga nav greier(blir trukket noe j**lig mye av nav om jeg tjener mer enn de 7000) , så strekker ikke lommeboken helt til. Så om noen hadde hatt lyst og hjulpet meg med og realisert guttedrømmen, hadde jeg vært takknemelig

Alle som donerer vil få en personlig takk uavhenig av beløp, om ønskelig vil dere også kunne få bilder av bilen/prosjektet eller mitt store glis om jeg får den.(ta sistnevnte alternativ med en dose ironi og selvhumor) 

Jeg går stadig rundt på dagen og tenker på bilen og sjekker annnonsen for og se den ikke er blitt solgt enda, noe jeg har panikk for... Så håper på å få råd til bilen før dette skjer. Jeg kan love dere en ting, at om du donerer noe penger så går de til noe som betyr mye for meg. Jeg er ikke den personen som går på fylla hver helg eller lignene og sløser bort masse penger sånn, sparer for harde livet til denne bilen men greier ikke alt på egenhånd desverre.

Ting er tøft her i livet og som mange andre har jeg mine problemer og ting jeg sliter med, da er bil for min del veldig god terapi som er noe av grunnen til at dette betyr mye for meg.

Opprettet av
Ikke verifisertMartin Berhus
Ikke identifisert med BankID ennå
Pengene utbetales til Martin Berhus
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Martin Berhus er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×